Колишня дружина співака Дзідзьо, з яким вони прожили 20 років, поділилась – чи є хтось зараз в її серці

Колишня дружина українського артиста Дзідзьо, співачка Славія, поділилась, що має багато уваги від чоловіків та зізналась: чи має зараз нові відносини.

Співак Дзідзьо – Михайло Хома, був у стосунках з співачкою Славія – Ярославою, понад 20 років. Вони разом було ще з музичного училища, разом навчалися та потім мали разом виступи в гурті. Пара довгі роки мала відносини – зустрічались, а на весілля наважились лише у 2013 році. Їх шлюб тривав приблизно 8 років. Довгий час Михайло приховував дружину та не показував аудиторії – хто вона.

Колишня Дзідзьо розповіла подробиці особистого життя
Колишня Дзідзьо розповіла подробиці особистого життя

Але міцні стосунки пари згасли у 2021 році, про що повідомив Дзідзьо, в результаті чого пара влітку розлучилась. Співак потім прокоментував через певний час які були причини розлучення.

Це не скандальний розрив відносин, а навпаки піклування один про одного та збереження теплих відносин після одруження. Як розповідав у своєму інтерв’ю співак – вони були різні, в них не було розуміння. Навіть розпорядок дня у подружжя був різний – Михайло лягає спати, слава ще займається своїми справами, а зранку навпаки – він прокидається, а вона ще буде спати далі.

Дзідзьо зізнавався, що іноді йому не хотілось приходити додому, але у пари не було сварок. “Я хотів розлучитися раніше”, – казав співак, але боявся реакції зі сторони, що він спаплюжить собі репутацію.

Проте, Ярослава намагалась звинувачувати Михайла у зраді, на що співак коментував, що всі знають, що з Ольгою Цибульською в нього нічого не було, так і його дружина це знає та розуміє. Тому чоловік не міг зрозуміти чому дружина намагається його в цьому звинуватити.

Колишня Дзідзьо розповіла подробиці особистого життя
Колишня Дзідзьо розповіла подробиці особистого життя

Після розлучення пара разом відсвяткувала цю подію, як розповідала Слава, вони разом пішли в улюблений ресторан та проговорили понад двох годин. Колишнє подружжя змогло зберегти теплі та дружні стосунки, що вони можуть зателефонувати один одному та спілкуватись на різні теми.

Ярослава коментувала, що Михайло прекрасний друг, який про дружбу буде хвилюватись більше, ніж за рідних. Тому все життя їй було навіть цікаво опинитись в ролі друга зі співаком.

Чи мають обидва стосунки – не відомо. Слава ділилась у своєму інтерв’ю, що отримує після розлучення достатньо чоловічої уваги, але не відповідає, чи закохана вона зараз, чи зустрічається з кимось. Співачка залишила таємницю, яку підкріпила фразою, що боїться наврочити.

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.