“Відкрито пішла на зраду”: Настя Каменських показала нового фаворита після чуток про розлучення з Потапом

Українська співачка Настя Каменських все частіше з'являється на публіці з новим фаворитом – співаком Ostrovskyi. В Мережі подейкують, що між артистами не лише робочі відносини.

Про те, що зіркове подружжя Потап і Настя Каменських переживають кризу у стосунках, відомо давно. Вони більше не ходять на світські заходи разом, не публікують спільних фото і практично не живуть разом.

В Мережі ходять чутки, що Потап має коханку, а не розлучаються вони з Каменських лише для того, щоб їхній розрив не сказався негативно на кар’єрі Насті, адже Потапенко досі залишається її продюсером. Та, схоже, і сама Каменських має нового чоловіка.

Так, співачку підозрюють у романі з молодим виконавцем Ostrovskyi. Спочатку він з’явився у кліпі Каменських, в якому вони фліртували один з одним. А нещодавно Настя випустила неоднозначно спільну пісню з тим сами Ostrovskyi. Пісня під назвою “Гріхи” розповідає про пристрасть між чоловіком і жінкою.

Співаючи цю пісню на сцені, Каменських і Ostrovskyi заграють один з одним, між артистами помітна хімія.

Ось, як коментують виступ співачки з молодим фаворитом у Мережі:

  • “Дід Потап бачив?”;
  • “Настя уже відкрито пішла на зраду”;
  • “Не носити Потапу більше кепку…на роги не налізе.”;
  • “У Насті нова іграшка”;
  • “Дуже гаряче”;
  • ” А лисий де дівся?”.
Каменських показала свого нового фаворита після чуток про розлучення з Потапом
Каменських показала свого нового фаворита після чуток про розлучення з Потапом

Нагадаємо, нещодавно відомий зірковий блогер Беспалов заявив, що знає, ким являється коханка Потапа. Так, блогер запевняє, що зараз репер будує стосунки з колишньою кращою подругою Насті Каменських Анною Андрійчук. До слова, Анна – колишня дружина репера Позитива. І хоча прямих доказів цьому немає, та є багато причин думати, що це може бути правдою.

Так, після багаторічної дружби чомусь Каменських і Андрійчук відписалися один від одного у соціальних мережах і більше не спілкуються. А колишній чоловік Андрійчук Позитив, який багато років поспіль дружив та працював з Потапом, заявив, що більше не спілкується з ним.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.