facebook

Відростив волосся, схуд та постарів: у мережі зʼявилося нове фото Олега Винника, який живе не в Україні

Олег Винник багато років мав шалену популярність та любов публіки. Проте після переїзду з України артист зовсім зник з медіапростору. Як виглядає та чим займається співак сьогодні?

Олег Винник довгий час був одним з найпопулярніших артистів України, зокрема серед жінок, які називали його “серцеїдом” і палко слідкували за його творчістю та особистим життям. Його пісні збирали багатотисячні зали, а його зовнішність і харизма привертали увагу мільйонів.

Проте з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну співак повністю зник з медіапростору та навіть видалив усі фотографії у соціальних мережах. Це зникнення стало приводом для численних чуток та спекуляцій, але нещодавно у мережі з’явилося свіже фото співака, яке опублікувала його представниця Валерія Барон.

Відомий український артист Олег Винник давно зник з медіапростору
Відомий український артист Олег Винник давно зник з медіапростору

З початком війни Олег Винник повністю зник з медіапростору, припинив давати концерти та з’являтися на публічних заходах. Така раптова відсутність викликала хвилю запитань та обурення серед шанувальників і критиків. Багато хто називав його втікачем, звинувачуючи у втечі від відповідальності та боротьби за країну.

Нещодавно Валерія Барон, представниця артиста, опублікувала у мережі свіже фото Олега Винника. Вона зробила колаж із двох фото: одне з них зроблене ще у 2020 році, а інше — нещодавно у Німеччині. На новому фото артист помітно змінився: він схуд, постарів та змінив зачіску, відростивши довге волосся. Ці зміни викликали різні реакції серед шанувальників: одні висловлювали підтримку, інші — здивування та розчарування.

Як сьогодні виглядає Олег Винник
Як сьогодні виглядає Олег Винник

З початку війни Олег Винник проживає у Німеччині та жодного разу не повертався до України. Такий переїзд став приводом для критики з боку співгромадян, які називали його втікачем та звинувачували у байдужості до рідної країни у складні часи. Проте сам Винник аргументує свій переїзд проблемами зі здоров’ям. Він зізнався, що зіткнувся з рідкісним захворюванням, яке вражає невеликий відсоток населення. Яким саме є це захворювання, співак не розголошує, але в одному з інтерв’ю зазначив, що воно вимагає тривалого лікування та реабілітації.

Олег Винник третій рік проживає у Німеччині та жодного разу не повертався в Україну
Олег Винник третій рік проживає у Німеччині та жодного разу не повертався в Україну

З переїздом до Німеччини Олег Винник повністю відійшов від публічності. Він не дає концертів, не з’являється на публічних заходах, не веде соціальні мережі та намагається повністю закритися від популярності, яка у нього була раніше.

Попри всі труднощі та критику, шанувальники Олега Винника не втрачають надії на його повернення. Вони вірять, що улюблений артист зможе подолати всі труднощі та знову повернеться на сцену.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.