Ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс вперше розповіла про проблеми у шлюбі: чоловік ревнує до Гордєєва?

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс вперше прокоментувала свої стосунки з чоловіком та поділилася, як їй вдалося врятувати шлюб. Чи був причиною кризи Єгор Гордєєв?

Неля Шовкопляс, одна з ведучих популярної програми “Сніданок з 1+1”, рідко ділиться подробицями свого особистого життя. Однак нещодавно вона вирішила зробити виняток і прокоментувала свої стосунки з чоловіком у інтерв’ю для YouTube-каналу Аліни Доротюк. Це інтерв’ю було приурочене до 27-річчя програми, і саме там Неля розповіла про подолання кризи в шлюбі та спростувала чутки про роман з колегою Єгором Гордєєвим.

Неля Шовкопляс прокоментувала стосунки з Єгором Гордєєвим
Неля Шовкопляс прокоментувала стосунки з Єгором Гордєєвим

Торік Неля Шовкопляс зізнавалася, що переживає кризу у стосунках з чоловіком. Вона навіть поділилася, що вони на деякий час перестали жити разом. Це зізнання стало справжнім шоком для багатьох шанувальників, які звикли бачити Нелю завжди усміхненою та впевненою в ефірі.

Неля розповіла, що одним із головних інструментів для подолання кризи у стосунках стала робота з психологом. За її словами, професійна допомога дозволила їй краще зрозуміти себе, свої почуття та стосунки з чоловіком. Це допомогло не лише зберегти шлюб, а й зміцнити взаєморозуміння та довіру.

Неля Шовкопляс з чоловіком та дітьми
Неля Шовкопляс з чоловіком та дітьми

В інтерв’ю для Аліни Доротюк Неля підтвердила, що вони з чоловіком залишаються разом і не планують розлучення. Вона підкреслила, що криза — це природний етап у будь-яких довготривалих стосунках, і важливо не опускати руки, а працювати над їхнім вирішенням.

Під час розмови Аліна запитала Нелю, як її чоловік ставиться до чуток про її стосунки з Єгором Гордєєвим. Неля відповіла, що її чоловік не читає ці статті та коментарі, тому не звертає на них уваги.

Неля Шовкопляс і Єгор Гордєєв, її співведучий по програмі “Сніданок з 1+1”, неодноразово ставали об’єктом чуток про таємний роман. Глядачі та шанувальники помічали особливу хімію та взаємну симпатію між колегами, що іноді потрапляло в об’єктиви камер. Проте самі ведучі неодноразово спростовували ці чутки, наголошуючи, що між ними лише дружні та професійні відносини.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.