Чому Філіп Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: повторив за Пугачовою і Галкіним, але зробив це по-тихому

Колишній Народний артист України Філіп Кіркоров раптово вивіз своїх дітей з росії за кордон, що стало причинами цього рішення та чому співак так вчинив.

Філіп Кіркоров – російський продюсер та співак, як відомо, вже давно завершив свою кар’єру в Україні та залишився без прихильників, без звання Народного артиста, висловивши свою позицію з приводу вторгнення його країни. Він приїжджав з виступами на окуповані території та відверто підтримує кровавий режим.

За особисте життя співак мало розповідає, тому не відомо чи є хтось зараз у нього, чи ні. Він самостійно виховує двох дітей – доньку Аллу-Вікторію та сина Мартіна-Крістіна. Діти мають різницю у рік, але хто їх справжня мати – досі не відомо, співак це активно приховує. Проте, дітей народила йому сурогатна мати, що по його словах ідеально йому підходила. Інформація, що знайшли ЗМІ, жінка, що народила дітей має ім’я Наталя, вона з України та була пов’язана з військовими – як перекладач.

Зараз артист, який активно підтримує режим Кремля, прийняв для себе рішення вивезти дітей за кордон, як він намагається виправдати свій вчинок – це лише на навчання. Але нещодавно у Кіркорова стався конфлікт через “голу вечірку”. У соцмережах були опубліковані дуже відверті фото з події, на якому були відомі російські зірки, в тому числі й сам Філіп. Тож, після цієї вечірки, Кіркоров почав отримувати погрози у свій бік, через що насправді вивіз своїх нащадків.

Зараз Алла-Вікторія та Мартін-Крістін перебувають в ОАЕ, Дубаї. Діти ходять до елітної школи, де навчання довше, ніж було в них вдома.

Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: куди та чому
Кіркоров вивіз своїх дітей за кордон: куди та чому

На виїзд дітей з країни, обурено зреагував батько Філіпа – Бедрос, який не підтримав рішення Кіркорова та вважає, що син неправильно вчинив. Він хоче проводити час з онуками, але тепер через рішення Філіпа, вимушений чекати їх лише на канікули. Тож, дідусь не приховує, що він сумує за онуками.

Також, батько Філіпа казав, що маленький син дуже схожий на батька, навіть за характером, а ось донька вже має свій характер та багато у чому не погоджується із людьми навколо.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.