Нахабні мармизи: Потап, Олег Винник, Влад Яма – талановиті красені, які стали “убіженцями” з України

Потап, Олег Винник та Влад Яма раніше були одними з найвідоміших та найпопулярніших зіркових чоловіків в Україні. Втім, після 24 лютого 22-го року все змінилося.

Повномасштабна війна змінила життя кожного українця. По-різному й відкрилися люди: хтось проявив себе як волонтер, патріот та людина з великим серцем, а хтось навпаки розчарував своїми діями.

Зірки українського шоу-бізнесу також розділилися на два табори. Варто відзначити, що більшість медійних людей почали активно працювати на підтримку України, а хтось навіть пішов на фронт. Втім, були і ті, хто розчарував публіку.

Олег Винник

Олег Винник розповів, як починалися стосунки з бек-вокалісткою Таюне
Зірки, які стали біженцями: Олег Винник

Раніше Олег Винник мав цілу армію прихильниць в Україні і був одним з найвідоміших та найбільш затребуваних артистів. Та після 24 лютого артист різко зник з інфопростору і перестав виходити на зв’язок зі своїми прихильниками. Пізніше стало відомо, що Олег Винник виїхав до Німеччини. Представник артиста запевняв, що той виїхав за кордон для лікування. Та вже пізніше стало відомо, що це лише відмовки.

У 2023 році Олег Винник дав своє перше і наразі останнє інтерв’ю з моменту втечі, де зізнався, що не бачить причини залишатися в Україні. Чоловік вважає що в Україні від нього не буде жодної користі, адже на фронт він не піде, а з-за кордону він, принаймні, має змогу допомагати українській армії фінансово.

Відверте інтерв’ю не допомогло Олегу Виннику повернути прихильність української публіки до себе. Артист навпаки ще більше розгнівив українців. Схоже, кар’єра артиста в Україні тепер остаточно закінчена.

Влад Яма

Влад Яма зізнався, чим заробляє гроші у Америці
Зірки, які стали біженцями: Влад Яма

Один з найвідоміших українських танцюристів та хореографів, який брав участь у телепроєктах “Танцюють всі” і “Танці з зірками” Влад Яма, виїхав з України 24 лютого 2022 року. Артист запевняє, що перетнув кордон абсолютно законно, адже встиг виїхати до того, як кордони були закриті. Танцюрист виїхав із дружиною та сином в Маямі. Саме там зіркова родина зараз починає нове життя і, схоже, в Україну повертатися не планує.

Потап

Син Потапа розповів про стосунки з батьком
Зірки, які стали біженцями: Потап

Потап став найбільш неоднозначною персоною серед чоловіків українського шоу-бізнесу, які виїхали за кордон.

На момент початку повномасштабного вторгнення, репер знаходився в Іспанії. Там він і вирішив залишитися допоки в Україні не стане більш спокійно. При цьому Потап давав благодійні концерти і збирав кошти на підтримку ЗСУ. Через півроку репер повернувся в Україну та відчув шквалт хейту від публіки. Потап робив спроби повернутися на українську сцену, втім зараз глядачі його не сприймають. Саме тому останній рік Потап намагається розвивати свою кар’єру за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.