Настя Каменських відверто розповіла, чи зраджували їй у цьому житті: сама теж була коханкою Потапа

Після презентації нової пісні разом з Островським, Каменських розповіла про свої гріхи: нові подробиці, чи були зради у співачки та які гріхи вона хоче спокутувати.

Співачка Настя Каменських зараз повернулась до України і таємниче з’явилась на презентації нового альбому у виконавця пісень Віталія Островського – Ostrovskiy. Неочікувано вони презентували спільний альбом під назвою “Гріхи”. Аудиторію вразили не лише таємний гість – Каменських, але й само виконання пісень, яке представлено пристрастю.

“Гріхи” підірвали інтернет – кліп на платформі YouTube у трендах, а сама пісня вже лунає у всіх куточках країни.

Самі виконавці дали інтерв’ю та поділились що для них значать гріхи.

Настя Каменських розповідала, що в неї є вчинки з минулого які вона ніколи не повторювала б зараз, але співачка про них не жалкує, це дало свої зміни та можливість стати кращою. Вона вважає, що головне усвідомити свою помилку, аби в майбутньому не припускатись подібного. Каменських зізнавалась, що у її житті не було ніяких зрад та у цьому проєкті вона більше додає жіночої енергетики до виконання, аби збільшити пристрасті.

Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй чоловіки
Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй чоловіки

Натомість сам Островський розповів, що в нього є гріхи, які тягнуться ще з дитинства та підліткового віку. Як поділився сам виконавець в інтерв’ю, через бідне життя раніше, він міг і збрехати, і щось вкрасти. Через це йому зараз є про що спокутувати свої гріхи у піснях. Але сам співак вважає, що це його історія та його шлях, без якого він не був би собою. Історія Віталія – це:

“Шлях від розпачу до надії, від нетрів до світла”.

Також Каменських поділилася у цьому інтерв’ю своєю історією спортом, як вона відмовлялась собі у всьому, днями сиділа в студіях із записами пісень, а потім страждала від виснажливих тренувань, які сама собі ставила, це вона назвала гріхом “ненаситності”.

Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй чоловіки
Настя Каменських розповіла, чи зраджували їй чоловіки

Другим стало “зневіра”, про що Настя ділиться з відвертістю – в неї не одноразово падало все, рухнув всесвіт і були часи, коли вона не вірила у себе. Але по трохи, маленькими кроками, вона все будувала наново – як це було після початку повномасштабного вторгнення, після смерті її батька та інші події.

І третій гріх, про який розповіла співачка – “славолюбність”. Як лише після 20 років на сцені зрозуміла, що насправді має відчувати під час виступів. Настя розповідає, що вона на початку кар’єри, як і всі зірки, хотіла більше і більше слави, а зараз, коли вона може зібрати концерти з тисячі людей, розуміє, що насправді важливіше бачити очі своїх слухачів, як вони захоплюються тобою та як ти їх надихаєш.

Популярне

Схожі статті

Складно із сильними світу: Руслан Сенічкін розкрив, чому свого часу Віктор Янукович влаштував йому істерику

Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін нещодавно поділився курйозною історією зі свого минулого, яка сталася під час його спілкування з експрезидентом України Віктором Януковичем.

Лупіта і Клопік: Ектор Хіменес-Браво показав своїх співмешканців у його розкішному будинку в Ірпені

Відомий шеф-кухар Хіменес-Браво поділився новими світлинами зі своїми співмешканцями, на які відреагували люди: як живе зірка разом зі своїми співмешканцями.

Тоню Матвієнко й Арсена Мірзояна одружував Олег Винник, а на весіллі співав Олександр Пономарьов: як це було

Сім років тому весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна стало однією з найбільш обговорюваних подій у світі українського шоу-бізнесу. Пригадаємо, як воно відбувалося.