Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж за іноземця, який хоче жити в Україні: що розповів її чоловік

Чоловік української акторки Ірини Сопонару, який родом з Британії, розповів, що вони планують залишатися в Україні та поділився чим його приваблює наша країна.

Акторка Ірина Сопонару, яка стала відомою завдяки головної ролі в серіали “Одного разу під Полтавою” та участі в “Жіночому Кварталі”, нещодавно одружилась з британцем Рісом, який хоче залишатись разом із коханою в Україні.

Як виявилось, чоловік акторки вже декілька років знаходиться в Україні та ще з 2020 року перебуває у Києві, будує своє життя саме тут. Ріс зізнався, що хоче залишатись в Україні аби будувати своє майбутнє.

Пара почала свої відносини у 2021 році, а на початку повномасштабного вторгнення вони з’їхались та почали жити разом у столиці. У травні минулого року Ріс освідчився Ірині та вони прийняли рішення одружитися у цей же день, але через рік. Так у подружжя в один день вийшло два свята.

Весілля пройшло в Києві у колі найрідніших. Всі були вдягнути в національних український одяг, сама Ірина обрали вишукану довгу сукню з вишивкою, а її чоловік Ріс був вдягнутий у вишиванку.

У цей день акторка поділилась світлинами з події, на одній з яких були присутні її батьки, які також були вдягнені в національному вбранні.

Чоловік Сопонару поділився, що хоче жити в Україні
Чоловік Сопонару поділився, що хоче жити в Україні

Подружжя планує залишатися в Україні, британський чоловік бачить в нашій країні майбутнє та вважає, що світ дуже сильно недооцінює нас. По словах Ріса, в нас неймовірна культура та чудові люди, яких більше ніде немає.

Британець почав вивчати українську мову та показує у своєму блозі свої успіхи, – в нього виходить дуже вдало та маленький проміжок часу Ріс вже досяг великих успіхів. Для нього важливо розуміти людей навколо, розмовляти однією мовою.

“Для мене дуже важливо знати місцеву мову, щоб розуміти тих, хто живе тут. Я почав вчити українську мову пів року тому”.

Чоловік Сопонару поділився, що хоче жити в Україні
Чоловік Сопонару поділився, що хоче жити в Україні

Чоловік Ірини розповідає, що в нього є друг українець, який вже давно живе в Лондоні й вони разом доволі часто приїздили саме до України на відпочинок, канікули. Ще тоді Ріса зацікавила Україна. Після пандемії він хотів переїхати та почати життя у новому місті – це був Київ. А через пів року він зустрів свою майбутню дружину.

Популярне

Схожі статті

Желе з червоних порічок готую за маминим рецептом: виходить без загущувача густе та щільне, хоч ножем ріж

Червона порічка – це чудова ягода, яка відрізняється не лише своїм яскравим кольором та кисло-солодким смаком, але й високим вмістом природного пектину.

Складно із сильними світу: Руслан Сенічкін розкрив, чому свого часу Віктор Янукович влаштував йому істерику

Відомий український телеведучий Руслан Сенічкін нещодавно поділився курйозною історією зі свого минулого, яка сталася під час його спілкування з експрезидентом України Віктором Януковичем.

Лупіта і Клопік: Ектор Хіменес-Браво показав своїх співмешканців у його розкішному будинку в Ірпені

Відомий шеф-кухар Хіменес-Браво поділився новими світлинами зі своїми співмешканцями, на які відреагували люди: як живе зірка разом зі своїми співмешканцями.