4 українські зірки, які зробили пластичну операцію, але ніхто не помітив: Ротару, Мартиновська і не тільки

Ольга Мартиновська, Софія Ротару та ще 2 відомі українські зірки в таємниці від інших зробили пластику і приховують це. Що у собі вирішили змінити ці красуні?

Багато людей вважають, що пластичні операції дуже змінюють зовнішність людей і часто в грішу сторону. Дійсно, існують безліч прикладів того, як пластика спотворювала зовнішність пацієнтів. Втім, пластичні операції були вигадані для того, аби навпаки, робити людей красивими.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто зробив вдалу пластику, при цьому багато селебріті це приховують.

Ольга Мартиновська

Відома кулінарка та суддя шоу “МастерШеф” Ольга Мартиновська зробила блефаропластику – операцію з видалення надлишку шкіри і жирової тканини з нижнього і верхнього повіка. Така операція дозволяє прибрати мішки під очима та навісше повіко і робить погляд більш відкритим.

Українські зірки, які тамно зробили пластику: Ольга Мартиновська
Українські зірки, які тамно зробили пластику: Ольга Мартиновська

Мартиновська про свою операцію розповіла лише 1 раз у своєму Інстаграм-блозі. Кулінарка показала фото до та після операції і зізналася, що дуже задоволена результатом.

Софія Ротару

Як виглядає Софія Ротару у 76 років
Українські зірки, які тамно зробили пластику: Софія Ротару

76-річна українська співачка Софія Ротару має приголомшливий вигляд. Артистка завжди була дуже вродливою, а зараз виглядає мінімум на 20 років молодше. На її обличчі практично немає зморшок. Звісно, справа тут не лише у гарній генетиці та догляді за собою. Софія Ротару, очевидно, робила підтяжку обличчя, а також блефаропластику, як і Ольга Мартиновська.

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль завжди виділялася своєю яскравою природною красою. Серйозних пластичних операцій артистка не робила. Втім, співачка змінила форму і дещо збільшила розмір губ.

Тіну Кароль запідозрили в пластиці
Українські зірки, які тамно зробили пластику: Тіна Кароль

Якщо подивитися її архівні фото та порівняти їх з новими знімками, різниця дуже помітна.

Даша Квіткова

Незвичайний образ Квіткової для фотосесії
Українські зірки, які тамно зробили пластику: Даша Квіткова

Блогерка Даша Квіткова тримає у секреті той факт, що робила пластику бюсту. Після народження сина блогерка наважилася на операцію. Даша не збільшувала форми, а зробила підтяжку та удосконалення форми бюсту.

Популярне

Схожі статті

За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Шукаєте смачний та ситний сніданок? Тоді це для вас: смачний рецепт кабачків з яйцями та сиром у сковорідці

Сніданок – це найважливіше приймання їжі, який задає тон усьому дню. Хочеться, щоб він був не тільки смачним, але й ситним, для найдовшого забезпечення енергією.

“Колись я потрапила у пастку”: Євгенія Власова відверто розповіла про романи з політиками та олігархами

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв'ю відома співачка Євгенія Власова.