Після Христини Соловій 49-річний Сергій Жадан закохався знову: хто нова впливова обраниця музиканта та поета

Схоже, 49-річний Сергій Жадан уже відновився після розставання з Христиною Соловій та знайшов собі нову пару. Щоправда, сам письменник про це ані словом не обмовився, але чутки ходять.

Раніше особисте життя Сергія Жадана не привертало особливої уваги. Ніхто з шанувальників його таланту навіть не підозрював, що музикант та письменник був двічі одруженим.

Та коли відомий чоловік закохався у Христину Соловій, ситуація вийшла з-під контролю. Всю правду про стосунки пари ми дізналися від самої співачки. При цьому пара на той момент була вже не разом.

Сергій Жадан не спростовую і не підтверджує стосунки з Соломією Бобровською

Підопічна Святослава Вакарчука сповістила, що їхні стосунки перервалися через її зраду. Після виходу того скандального інтерв’ю Маші Єфросиніній Жадан довго удавав, що не в курсі, чому всі його жаліють та висловлюють слова підтримки.

Минуло зовсім небагато часу й ситуація повторилася. Пан Сергій знову не в курсі (чи удає), що в його житті з’явилося нове кохання. А преса вже рясніє заголовками про новий роман творчого чоловіка з 34-річною народною депутаткою.

Сергій Жадан не спростовую і не підтверджує стосунки з Соломією Бобровською

Сам лідер гурту “Жадан і Собаки” нещодавно сповістив, що разом зі своїми хлопцями приєдналися до “Хартії” та будуть боронити рідну країну. А тут пішли чутки про романтичні стосунки музиканта з представницею партії “Голос” Соломією Бобровською.

На підтвердження своїх слів ЗМІ друкують спільні світлини Жадана з народною обраницею. І хоча вони доволі скромні – пара просто стоїть поряд – цього виявилося достатньо для певних висновків.

Сергій Жадан не спростовую і не підтверджує стосунки з Соломією Бобровською

Олії у вогонь жаданівських пристрастей підлив відомий пліткар Богдан Беспалов. Сергію не залишилося нічого іншого, як знову прикинутися таким, що не в курсі. У себе в Фейсбуці він написав:

“Мушу визнати, що про все найцікавіше у своєму житті я дізнався завдяки вітчизняній журналістиці”.

Деякі коментарі під цим постом виявилися доволі цікавими й гідними скріну.

Популярне

Схожі статті

За походженням — білорус, а серцем — українець: де зараз білоруський актор з “Дизель Шоу” Дмитро Танкович

Історія білоруського актора Дмитра Танковича яскраво показує, що незалежно від походження, можна знайти своє місце і стати частиною нової спільноти.

Шукаєте смачний та ситний сніданок? Тоді це для вас: смачний рецепт кабачків з яйцями та сиром у сковорідці

Сніданок – це найважливіше приймання їжі, який задає тон усьому дню. Хочеться, щоб він був не тільки смачним, але й ситним, для найдовшого забезпечення енергією.

“Колись я потрапила у пастку”: Євгенія Власова відверто розповіла про романи з політиками та олігархами

Виявляється, багато хто з зірок шоу-бізнесу стикається з історіями, схожими на ту, про яку розповіла в інтерв'ю відома співачка Євгенія Власова.