Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко показала чоловіка, за якого виходить заміж: між ними є різниця у віці

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко показала свого нареченого-красеня і зізналася, що між ними – велика різниця у віці. При цьому старшою є саме Вікторія.

Відома комедійна акторка Вікторія Булітко багато років поспіль була самотньою. Та жінка віднайшла своє кохання після 40 років. Так, нещодавно артистка поділилася радісною новиною зі своїми прихильниками: вона виходить заміж. Її коханий, музикант Кирило Попов, освідчився Вікторії в день її 41-го дня народження.

Вікторія Булітко виходить заміж
Вікторія Булітко виходить заміж

Варто відзначити, що Вікторію і Кирила поєднує не лише кохання, а й творчість. Так, закохані створили дует “METELyK” і випускають спільні пісні.

Як виглядає наречений Вікторії Булітко

Так, на днях Вікторія Булітко анонсувала вихід нової пісні їхнього з Кирилом дуету.

Завтра виходить найромантичніша пісня про перші ніжні моменти кохання. Саме тоді, коли народжуються почуття і хочеться відчути душею свого метелика. Справжнє кохання немає меж і віку, головне – погляд, відчуття, ментальність, пурхання цих “метеликів.

До речі, з приводу меж.. Як ви відноситеся до різниці у віці у пари? Це має значення? Як ви думаєте, яка у нас різниця?

, – запитала Вікторія у своїх прихильниів.

Варто відзначити, що різниця у віці між закоханими помітна, втім, вони ніколи не казали, наскільки Кирило молодший за Вікторію.

Користувачі Мережі відразу почали писати свої припущення. Більшість відмітили, що Вікторія виглядає дуже молодо, тому навіть не помітно, що вона старша за свого нареченого.

Втім, один із користувачів Мережі припустив, що Вікторія старша за Кирила на 17 років. Булітко відреагувала на цей коментар і відмітила, що це не зовсім так, але близько до істини.

Вікторія Булітко показала нареченого, який набагато молодший за неї
Вікторія Булітко показала нареченого, який набагато молодший за неї

Ось, що пишуть інші фоловери:

  • “Між вами є різниця?”;
  • ” Не бачу між вами різниці! Дуже гарна пара! Закохані і щасливі! Приємно за вашим творінням спостерігати, а також за Вашим коханням”;
  • “Різниця навіть в 15 років – це така дрібниця, якщо ти кохаєш”;
  • “Гарна пара. Думаю, між вами різниця років до 10, але це не помітно. Будьте щасливі, бо видно, що ви на одній хвилі”.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.