Без ВІП-зони і пропуску в гримерку: українського американця Влада Яму опустили на землю на концерті Монатіка

Відомий хореограф Влад Яма знову у публічному місті: на цей зараз колишня зірка завітав на виступ до Монатіка, але серед звичайних гостей, а не як зірка.

Влад Яма знову намагається нагадати про себе. Колишня відома українська зірка вже декілька років мешкає у США через війну та не вертався до країни. Довгий час він ховався та майже нічого не публікував на своїй сторінці, зараз нових фото в нього немає, лише викладає деякі сторіс, на які сам не попадає, лише був його син.

Хореограф займається і далі танцями, проводить індивідуальні та колективні тренування, на яких присутня його дружина, яка також навчається бальним танцям.

Влад Яма був улюбленцем публіки після суддівства на розважальних шоу і був справжньою зіркою, яку поважали та любили. Зараз аудиторія не розуміє вчинків Влада Ями, який загадково виїхав з країни та більшість часу навіть не з’являвся в інфопросторі.

Чоловік розмовляє переважно російською мовою, у деякий постах він пише українською, але все одно російська з’являється більше. Через це нещодавно Яма попав у нове обурення, яке влаштувала аудиторія під його постом російською мовою.

Вчора, 27 червня в Маямі проходив концерт Діми Монатіка, на якому він виступав зі своїми новими хітами, в тому числі й з піснею “А що?”. Зібралось багато прихильників співака, які разом із ними співали пісні.

В тому числі сам Влад Яма також з’явився на концерті та опублікував декілька сторіс українською мовою із захопленням. Але, як ми бачимо, хореограф стоїть серед інших людей, посеред натовпу. Не у ВІП-зоні та навіть не близько до сцени.

Влад Яма засвітився на концерті Монатіка в Маямі
Влад Яма засвітився на концерті Монатіка в Маямі

Можливо це щоб бути ближче з народом, а що скоріше за все, Яму не запросили до впливових людей та він зайшов на концерт без запрошення, а як звичайна людина.

Яма підписав свої відео: “Дівчатам – окремий респект за вокал і танці. Браво, Артисте”. Проте, сам співак, який реагує на сторіс прихильників зазвичай, на відео Влада ніяк не відреагував.

Всі пісні Діми Монатіка лунали українською мовою, ті, що колись були написані російською, співак вже давно змінив тексти пісень, переспівав і тепер виступає виключно солов’їною.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.