“Хто без гріха”: Мірзоян, Остапчук та інші зірки-чоловіки, в яких часто летять закиди про зради

Серед представників шоу-бізнесу є багато чоловіків, які не можуть похизуватися вірністю у стосунках. Арсен Мірзоян, Володимир Остапчук і не тільки вскочили у гречку на очах у всієї України.

Вірність – основа будь-яких стосунків. Втім, багато відносин розпадаються саме через зраду. Серед представників українського шоу-бізнесу є немало чоловіків, яких постійно підозрюють у зрадах. Ці підозри не безпідставні, адже колись вони на очах у всієї України вскочили у гречку.

Володимир Остапчук

Остапчук розповів про особливості свого здоров'я
Чоловіки, яких застукали на зраді: Володимир Остапчук

Телеведучий Володимир Остапчук прожив зі своєю першою дружиною Оленою Войченко 10 років. Та в якийсь момент чоловік зустрів яскраву нотаріусиню Христину Горняк і почав зраджувати з нею своїй дружині. Олена Войченко не стала мовчати і публічно показала листування Остапчука з Горняк, яке підтвердило факт зради.

Після розлучення з Войченко Остапчук взяв у дружини свою коханку та цей шлюб не протримався і двох років.

Арсен Мірзоян

Арсен Мірзоян показав, як підросла донька Ніна
Чоловіки, яких застукали на зраді: Арсен Мірзоян 

Співак Арсен Мірзоян до шлюбу з Тонею Матвієнко був одружений з іншою жінкою, з якою він виховував двох дітей. Зустрівши Матвієнко, Арсен закохався в неї по вуха і почав роман, незважаючи на дружину. Тоня була коханкою Мірзояна цілих 2 роки. Співак зізнається, що не хотів довго розлучатися з дружиною, адже думав, що почуття до Матвієнко можуть виявитись звичайною короткочасною закоханістю. Врешті, музикант розлучився зі своєю першою дружиною і одружився на Тоні Матвієнко.

Потап

Син Потапа розповів про стосунки з батьком
Чоловіки, яких застукали на зраді: Потап

Репер Потап не приховув, що зраджував своїй першій дружині Ірині Горовій. Зараз артист це коментує так, начебто піймав “зіркову хворобу” в якийсь момент і дозволяв собі геть усе: випивку, важкі речовини та жінок.

Крім того, Потап зраджував Горовій зі своєю партнеркою по сцені Настею Каменських. Саме через неї Олексій розлучився з Горовою.

Подейкують, що зараз репер зраджує вже Каменських. Чоловіка начебто бачили разом з колишньою подругою співачки Анею Андрійчук.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.