“Вагітна” Аліна Гросу відповіла, кого чекає за 9 місяців: новий чоловік про поповнення і не здогадується

Аліна Гросу поділилась у своєму блозі чи вагітна вона від нового чоловіка, з яким вони одружились на початку весни та особистість якого вона приховує і досі.

Українська співачка Аліна Гросу навесні опублікувала кліп до нової пісні “Туман”, у якому поділилась новиною, що вийшла заміж, проте, обличчя чоловіка не показала і досі приховує – хто він.

Перші міцні стосунки Аліни були із російським бізнесменом Олександром Комковим, з яким вони зустрічались декілька років, а у 2019 нарешті одружились в Італії. На весілля за кордоном пішло багато затрат. Серед гостей тоді були відомі Павло Зібров, Ірина Білик, Віталій Козловський. Гучне весілля відгуляли, але життя разом не склалось.

Через пів року чоловік співачки запропонував пожити окремо, бо хоче спробувати новий роман. На що Гросу зібрала валізи та не влаштовувала гучного розлучення.

Як розповідала сама співачка, розрив у їх відносинах почався через брак коштів, бо чоловік Олександр заробляв менше за неї і його це дуже злило.

Тож, перший брак співачки тримався всього пів року.

Весною 2024 року Аліна поділилась радісною новиною, що вона знову заміжня, але на обличчі дівчині тепер сяє справжня посмішка та теплі почуття до коханого.

Аліна Гросу чесно відповіла, чи вагітна від нового чоловіка
Аліна Гросу чесно відповіла, чи вагітна від нового чоловіка

У своєму блозі співачка попросила поставити їй питання, поки в неї є вільний час, щоб поспілкуватися та розповісти секрети.

Питання, яке більш за всіх інших цікавить аудиторію Аліна, чи вагітна вона від чоловіка. На що співачка дала відповідь – “Так, вареничками”.

Аліна Гросу чесно відповіла, чи вагітна від нового чоловіка
Аліна Гросу чесно відповіла, чи вагітна від нового чоловіка

До весілля Гросу ще зустрічалась певний час із російським актором Романом Полянським, відносини з яким завершились після початку повномасштабного вторгнення. Тож, тепер прихильники Гросу підозрюють, що можливий обранець Аліни – це він.

На питання чи Полянський став чоловіком, співачка відповіла, що інтригу вона не планувала робити, але не планує розповідати, поки не з’являться дітки.

Також артистка змогла відповісти на запитання скільки дітей вона планує народити – “Від двох до… Люблю діток”, – відповіла Гросу. Але поки насправді не вагітна та не очікує на малюка.

Популярне

Схожі статті

Шовкопляс кадрить Гордєєва як може? Схудла, змінила зачіску та стала наряджатися у червоне — а він все ніяк

Інтриги та чутки завжди були й будуть частиною життя зірок шоу-бізнесу. Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв знову змогли привернути увагу глядачів та викликати інтерес до "Сніданку з 1+1".

Усією родиною підсіли на роли з баклажанів із сиром у найсмачнішому соусі: готую кожного тижня і не набридає

Роли з баклажанів із сиром у томатному соусі – це вишукана, але водночас проста у приготуванні страва, яка підкорить ваші серця. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтесь кожним шматочком!

Завжди поряд, де б не були: Джамала показала свого енергійного, бадьорого та досить молодого батька (ФОТО)

Відома українська співачка Джамала нещодавно поділилася з шанувальниками фотографіями свого батька. Судячи з них, він є чудовим прикладом того, як можна залишатися молодим попри роки.