Хтось вареники ліпить, а Леся Нікітюк їх показує: телеведуча засвітила цікаве вбрання та стала сенсацією

Леся Нікітюк давно стала улюбленицею української аудиторії завдяки своєму таланту ведучої та гострому почутті гумору. Нещодавно Леся розважила фанатів жартом, повз якого не змогли пройти читачі.

Українське телебачення вже важко уявити без чарівної і веселої Лесі Нікітюк. Її почуття гумору та харизма підкорюють глядачів з першого погляду. Леся встигла стати справжньою іконою українського шоубізу, завдяки своїй енергійності, щирості та вмінню розважати публіку.

Леся Нікітюк зробила фурор новим вбранням
Леся Нікітюк зробила фурор новим вбранням

Одним з найпопулярніших та найвеселіших програм, де з’явилася Леся, стало шоу “Хто зверху?”. Це розважальне телешоу швидко завоювало серця глядачів завдяки захоплюючим конкурсам та змаганням між чоловіками та жінками. Леся Нікітюк, разом із Сергієм Притулою, багато років була незмінною ведучою цієї програми, створюючи незабутні моменти та даруючи глядачам безліч позитивних емоцій.

Леся Нікітюк та Сергій Притула на шоу Хто зверху
Леся Нікітюк та Сергій Притула на шоу Хто зверху

Притула залишив роль ведучого у шоу, і на його місце прийшов молодий телеведучий Богдан Шелудяк. Зараз Леся, Богдан та інші зіркові учасники знімають 13-й сезон телешоу, який повинен вийти в ефір восени цього року. Знімальний процес завжди супроводжується веселими та курйозними моментами, і Леся Нікітюк активно ділиться кадрами зі зйомок у своїх соціальних мережах, чим радує своїх підписників.

Нещодавно Леся опублікувала фото, де для одного з конкурсів вона вдяглася у костюм вареника. Почуття гумору телеведучої не могло залишити цей момент поза увагою, і зірка підписала фото словами “Нікітюк засвітила вареник”. Підписники оцінили жарт ведучої та почали додавати власні жартівливі коментарі, розважаючи інших читачів.

Жартують, що Леся своїми висловами залишає журналістів без роботи, адже після таких дотепних підписів і придумувати нічого не треба. Її природна здатність до імпровізації та гострого слівця робить її незамінною на українському телебаченні.

Нещодавно Леся Нікітюк потішила фанатів новиною про випуск фільму про шоу “Хто зверху?”. В цьому фільмі будуть розкриватися секрети зйомок, курйозні моменти та цікаві історії, які траплялися з учасниками. Це дозволить глядачам зазирнути за лаштунки улюбленого шоу і відчути атмосферу, яка панує на знімальному майданчику.

Леся Нікітюк знімає фільм про програму Хто зверху
Леся Нікітюк знімає фільм про програму Хто зверху

Леся обіцяє поділитися власними враженнями, які накопичилися за роки знімання програми. Це буде своєрідне освідчення в любові до своїх глядачів і до самого проекту, який став важливою частиною її життя.

Популярне

Схожі статті

Мій літній шоколадний десерт не простий: скуштувавши цю смакоту, чоловік відразу повів під вінець

Замість того, щоб вмикати духовку й випікати коржі для торта, в літню спеку краще обмежитися легким шоколадним десертом. Трішки вершків та згущівки та гіркий шоколад зроблять ласощі неперевершеними.

Тарас Цимбалюк обирає до пари виключно “Холостячок”: дружин, що не брали участі в популярному шоу, покинув

Тарас Цимбалюк мріяв стати черговим "Холостяком", але в популярне шоу поки що не втрапив. Натомість стосунки з учасницями, хоч і не переможницями цього проєкту, мав двічі.

Неймовірні баклажани по-корейськи: ця закуска на святковому столі улітає перша – всього 10 хвилин на готовку

Рецепт маринованих баклажанів по-корейськи, який ви точно ще не коштували. Ця страва стане у вас зіркою на святковому столі та від цієї смакоти жоден гість не зможе відірватись.