“Я про це дізнався”: Позитив вперше прокоментував чутки про романтичний звʼязок своєї екс-дружини та Потапа

Нещодавно Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, прокоментував чутки про стосунки свого друга Потапа зі своєю колишньою дружиною. Подробиці у статті.

Шоу-бізнес завжди був наповнений скандалами та інтригами. Публіка завжди цікавиться особистим життям зірок, особливо, коли відбувається щось пікантне. Нещодавно мережею почали ширитися чутки, що Потап не був вірним чоловіком Насті Каменських. Чоловіка співачки запідозрили у зраді з її найкращою подругою — Анною Андрійчук.

Настя Каменських і Анна Андрійчук довгі роки були ліпшими подругами
Настя Каменських і Анна Андрійчук довгі роки були ліпшими подругами

Про це вперше почав говорити скандальний блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube каналі. Це стало підставою для поширення чуток про зраду, які швидко підхопили уважні журналісти та шанувальники. Вони помітили, що колись найліпші подруги давно не показуються разом і навіть заблокували одна одну в Instagram.

Гаряча тема не залишилася поза увагою популярних медіа. В одному з випусків каналі Люкс ФМ інсайдери активно обговорювали чутки про зраду. Вони розповіли, що начебто уважні люди Потапа бачили з Анею після концерту в одному з готелів. Це підтвердило підозри багатьох шанувальників та додало ще більше масла у вогонь.

Потапа звинувачують у зраді Каменських
Потапа звинувачують у зраді Каменських

Колишній чоловік Анни Андрійчук, Олексій Завгородній, також вирішив вперше прокоментувати ситуацію. В своєму інтерв’ю він сказав:

“Я нічого про це не знаю і не можу коментувати. Я чув лише плітки. Щоб сказати, що я від когось про це дізнався, то такого не було.”

Настя Каменських вирішила не залишати ситуацію без уваги. В одному зі своїх інтерв’ю вона наголосила, що з чоловіком не розлучається і навіть не збирається цього робити. Вона також зазначила, що не розуміє, звідки взялися ці плітки.

До речі, Позитив вже наголошував, що з Потапом, з яким вони були ліпшими друзями, він зараз не спілкується. Ба більше, Потапенко навіть заблокував Олексія у соціальних мережах.

Популярне

Схожі статті

“Про першу і третю він не розповідає”: Валерій Харчишин тричі закохувався, але ми бачили лише другу дружину

Валерій Харчишин не любить говорити про особисте життя, тому мало хто знає, що в житті лідера гурту "Друга ріка" було два шлюби. І старший син музиканта якраз народився від тих стосунків.

Мій літній шоколадний десерт не простий: скуштувавши цю смакоту, чоловік відразу повів під вінець

Замість того, щоб вмикати духовку й випікати коржі для торта, в літню спеку краще обмежитися легким шоколадним десертом. Трішки вершків та згущівки та гіркий шоколад зроблять ласощі неперевершеними.

Тарас Цимбалюк обирає до пари виключно “Холостячок”: дружин, що не брали участі в популярному шоу, покинув

Тарас Цимбалюк мріяв стати черговим "Холостяком", але в популярне шоу поки що не втрапив. Натомість стосунки з учасницями, хоч і не переможницями цього проєкту, мав двічі.