facebook

“Я розставляла крапки над і”: Настя Каменських публічно зізналася, чи збирається розлучатися з чоловіком

Особисте життя зірок завжди сповнене домислів та спекуляцій. Не виключенням стала й одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу — Настя Каменських та Потап.

Їх історія розпочалася ще в далекому 2006 році, коли артисти створили легендарний дует “Потап і Настя”. Майже одразу співаків почали підозрювати у романтичних звʼязках, оскільки у кадрі вони виглядали дуже гармонійно та інколи навіть пристрасно. І як можна було не звернути увагу на таку соковиту красуню, як Каменських? Проте чутки про стосунки артисти спростовували, адже Потап був одружений, а Настя не відмовлялася від інтрижок з різними хлопцями.

Потап і Настя Каменських довго заперечували свої стосунки
Потап і Настя Каменських довго заперечували свої стосунки

З самого початку кар’єри дуету “Потап і Настя”, їхня хімія на сцені не залишала байдужими нікого. Спільні виступи, інтригуючі погляди та теплі обійми викликали у шанувальників припущення про можливий роман між артистами. Однак, на той час Потап був одружений з Іриною Горовою, і обоє артистів постійно заперечували будь-які романтичні стосунки між собою.

Час показав, що підозри шанувальників не були марними. У 2019 році Потап та Настя офіційно одружилися, нарешті розкривши свої почуття на публіці. Це стало великим сюрпризом для багатьох, але разом з тим підтвердженням того, що кохання дійсно існує. Новоспечена пара не соромилась публічно проявляти кохання та пристрасть, радувати шанувальників спільними світлинами та теплими постами в соціальних мережах.

Настя Каменських з чоловіком Потапом
Настя Каменських з чоловіком Потапом

Однак, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, спільні світлини Потапа та Насті перестали зʼявлятися у мережі. Фанати помічали, що Настя проживає одна без чоловіка, пара не зʼявляється разом на публічних заходах та не згадує одне про одного у соціальних мережах. Це стало підґрунтям для пліток, що зірковий шлюб знаходиться на межі краху. Мережею почали ширитися статті, що відома пара розлучається, а Потап і Настя вперто продовжували мовчати про це.

Лише нещодавно Настя Каменських вирішила розставити всі крапки над “і” та дати офіційний коментар стосовно своїх стосунків з чоловіком.

“Я багато разів розставляла крапки над і. Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву, нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося. Я всім глядачам кажу, що коли я захочу розлучитися зі своїм чоловіком, я особисто про це повідомлю”, – наголосила Настя.

Особисте життя зірок завжди було і буде в центрі уваги публіки. Чутки та спекуляції — це невід’ємна частина шоу-бізнесу. Але врешті-решт, лише самі зірки знають правду про свої стосунки.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.