Екс-чоловік Лорак неоднозначно відреагував на вагітність коханки: пасія Мурата Надчажиоглу показала 2 смужки

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вдруге стане татом. Його новоспечена дружина Анастасія Фоксі оголосила про вагітність. Та сам бізнесмен неоднозначно відреагував на позитивний тест.

Особисте життя колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу бурхливе і непередбачуване. Так, за останній рік чоловік встиг одружитися, розлучитися, почав будувати стосунки з іншою жінкою, потім розійшовся з нею, зійшовся назад, одружився і оголосив, що скоро стане татом. Всі ці події трапилися всього за один рік.

Про те, що третя дружина Мурата Налчаджиоглу вагітна стало відомо з Інстаграм-блогу дівчини. Так, Анастасія Фоксі опублікувала фото позитивного тесту на вагітність.

Мурат Налчаджиоглу вдруге стане татом
Мурат Налчаджиоглу вдруге стане татом

Мурат Налчаджиоглу повів себе досить дивно. Він зробив репост сторіс Анастасії і написав своє невдоволення, що вона виставляє життя на показ.

При цьому Мурат зазначив, що відчуває себе найщасливішим чоловіком та зізнався, що вони планували поповнення з першого дня.

Це було п’ять днів тому, навіщо це зараз публікувати й висвітлювати в Instagram.

, – обурився Мурат.

Мурат Налчаджиоглу вдруге стане татом
Мурат Налчаджиоглу вдруге стане татом

Нагадаємо, Мурат Налчаджиоглу має 13-річну доньку Софію від Ані Лорак. Після розлучення подружжя їхня спільна донька залишилась проживати з мамою. Втім, у Соні та Мурата дуже тісні і близькі стосунки. Дівчинка регулярно їздить до батька, вони постійно відпочивають разом. Навіть Ані Лорак зізнається, що її колишній чоловік Мурат, який регулярно їй зраджував, виявився чудовим батьком.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як зараз виглядає донька Ані Лорак

Щороку на день народження Мурата, у червні, Софія приїжджає до батька і вони разом відправляються на відпочинок у Турцію. Так було і цього разу. Та їхню компанію розбавила нова дружина Налчаджиоглу Анастасія Фоксі, яка скоро зробить бізнесмена батьком вдруге.

Варто відзначити, що у Анастасії також є дитина від першого шлюбу – син Стас. Втім, хлопчик живе зі своєю бабусею, а не з мамою.

Популярне

Схожі статті

“Лисий з Кварталу” Євген Кошовий зізнався, що донька Варвара насипала проблем їм з дружиною: криза в родині

Євген Кошовий, розповідаючи про свою сім'ю, відзначив, що не має проблем із дружиною Ксенією та меншою донькою Сімою. А от 16-річна Варвара змушує всіх нервувати.

Простий, швидкий та вдалий рецепт для лінивого сніданку: нереально смачний пиріг на сковороді за 10 хвилин

Сьогодні пропонуємо вам рецепт швидкого сніданку, який сподобається всій вашій родині. Пиріг з лаваша всього за 15 хвилин - як витратити мінімум часу на кухні та приготувати супер смачну страву.

За 10 хвилин на столі парує сковорідка з піцою: готую хоч на сніданок, хоч на вечерю – з’їдається все

Тісто для цієї швидкої піци замішується на сметані чи майонезі. Вимішувати й розкочувати його не потрібно. Тож страва буквально за 10 хвилин буде вже на столі. Дуже зручно.