Тоненькі ніжки і 10 підтяжок на обличчі: як виглядає 75-річна Алла Пугачова зараз – Кіркоров не впізнає

Відома співачка Алла Пугачова нещодавно перетнула 75-річний рубіж. Проте виглядає артистка ледь не на 40 років. Що або хто допомагає Примадонні зберігати молодість та красу?

Алла Пугачова – це ім’я, яке знайоме кожному. Її пісні супроводжували покоління, її голос зачаровував мільйони, а харизма не залишала байдужим нікого. Сьогодні, коли примадонні виповнилося 75 років, вона продовжує дивувати своїх прихильників, проте не лише творчістю, а й своїм зовнішнім виглядом.

Як сьогодні виглядає 75-річна Алла Пугачова
Як сьогодні виглядає 75-річна Алла Пугачова

Пугачова завжди була відома своєю нестандартною красою, яка то й справа підкорювала чоловіків. Проте, з віком, як і багато інших знаменитостей, вона почала звертатися до послуг пластичних хірургів та косметологів. У свої 75 років Алла Борисівна виглядає неймовірно стрункою та молодою, що викликає багато обговорень та здогадок серед прихильників та ЗМІ.

Які пластичні операції робила Алла Пугачова
Які пластичні операції робила Алла Пугачова

Однією з найпомітніших змін у зовнішності Пугачової стала її худоба. Важко повірити, що жінка в такому віці може зберігати таку струнку фігуру без допомоги спеціалістів, вважаючи, що більшу частину карʼєри зірка була з пишними формами. Багато хто припускає, що примадонна слідує суворій дієті, а також користується послугами косметологів та пластичних хірургів, які допомагають їй підтримувати форму.

Алла Пугачова показала, як виглядає сьогодні
Алла Пугачова показала, як виглядає сьогодні

Зміни в зовнішності Алли Борисівни не обмежуються лише схудненням. За останні роки вона явно скористалася послугами пластичних хірургів. Це помітно за змінами в контурі її обличчя, зменшенням зморшок та загальним омолодженням. Пугачова ніколи не приховувала свого прагнення виглядати молодше і ймовірно, вона пройшла кілька процедур підтяжки обличчя та інших косметичних втручань.

Як виглядає 75-річна Примадонна після пластики
Як виглядає 75-річна Примадонна після пластики

Зовнішній вигляд Алли Пугачової викликає неоднозначні реакції серед її прихильників та громадськості. Одні вважають, що вона має право виглядати так, як їй подобається, і підтримують її рішення скористатися послугами пластичних хірургів. Інші ж критикують її за неприродність та вважають, що вона повинна приймати свій вік з гідністю.

Популярне

Схожі статті

“Покотилися по похилій”: Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник з вершини слави в одну мить опинилися на дні

Мати все і в одну мить втратити – це ще треба постаратися зробити. Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник належать до категорії саме таких знаменитостей, які залишилися біля розбитого корита.

Чи вибачив Сергій Жадан зраду Христині Соловій? Співачка відзначила: “Приходить у твоє життя і щось дає”

Ініціатором стосунків став Сергій Жадан, а Христина Соловій просто приймала його залицяння. Розставання знаменитостей було дуже болісним. Чи спілкуються нині колишні закохані?

Є Тоня і Аня, а є Джеся і Жасмін: Сумська показала двох молодших “донечок”, про яких піклується з Борисюком

Насправді в Ольги Сумської не дві донечки, а чотири. До вже дорослих Анни та Антоніни додалися ще й маленькі Джеся та Жасмін. Ці біленькі пухнасті собачки в родині мають усі права.