Дружина Мірошниченка розповіла, чого їм вартувало забрати всиновлену дочку додому: “Я десятки разів плакала”

Дружина Мірошниченко поділилась у своєму блозі з якими складнощами стикнулись під час всиновлення донечки та з якими стикаються тепер, коли вже вся родина разом.

Зіркове подружжя Мірошниченка вже має четверту дитину, за яку дуже сильно боролися. Перші двоє діточок у Тимура та Інни рідні – Мія та Марк. Рік тому подружжя всиновило маленького Марселя, за якого довелось дуже довго боротися та навіть очікувати на рішення суду. В цьому році нарешті парі дали дозвіл на всиновлення ще одної дитинки, яку звати Ангеліна, їй 8 років.

Дружина Тимура у своєму блозі поділилась подробицями, як складно було добиратися до України, які складності є зараз і що на них чекає далі.

Маленька Ангеліна вже тиждень знаходиться із новими батьками. Щоб забрати дівчинку, подружжю довелось їхати за кордон. Заклад, де проживала маленька дівчинка знаходиться на узбережжі Балтійського моря, при першій зустрічі, 27 травня, нові батьки Ангеліни прогулялись вздовж моря та разом зайшли до води. Щаслива дівчинку, яку батько тримає міцно за руку та йде разом із нею по воді, вона посміхається у камеру, на яку знімає нова матуся.

Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки
Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки

Як виявилось, дівчинка все життя прожила у дитячому будинку, а під час початку повномасштабного вторгнення, заклад було перенесено до країн Балтії.

Мати розповідає яка красива дівчинка, показує фото ближче та ділиться своїми враженнями від світлого волосся та блакитних очей Ангеліни.

Перед тим, як дівчинку забрали, вихователі подарували Ангеліні телефон, про який вона дуже мріяла. Сім’я зробили спільне фото, де вони всі разом – у шістьох і тепер на телефоні маленької Ангеліни заставка з її новою родиною. Вихователі попіклувались ще й про одяг, тому подарували дівчинці пакет з приємним подарунком.

Шлях до України був складний, Інна розповідала у своєму блозі, як вони довго добирались на машині через всі кордони та як складно було їхати додому. Але цей шлях вони пройшли і тепер “Плюс один Українець”.

Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки
Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки

По словах багатодітної матусі, що новий дім для Ангеліни це не кінець, а лише початок складного шляху, який вони пройдуть всі разом. Зараз у дівчинки сильний стрес та вона дуже погану їсть. Інна розповідає, що є дні, коли Ангеліна взагалі відмовляється їсти, а є, коли хоча б має бажання. Для мати та доньки це складний період, тому що потрібно і дізнатись смаки Ангеліни, яка сама ще цього не знає, і потрібно тривалий час спокійного стану, без стресу, щоб дитина звикла та зрозуміла, що тепер в неї є родина, яка буде її захищати.

Ангеліна вже вивчила як звати всіх в її новій родині та розповідає матусі на відео в кого яке ім’я, хто на спільному сімейному фото. Діти вже разом проводять час, спілкуються, граються. Менші брати та сестри із задоволенням відпочивають разом. Сім’я їсть на природі першу піцу Ангеліни, відпочиває на траві та гуляють, поки в домі немає світла.

Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки
Дружина Мірошниченка розповіла нові подробиці щодо всиновлення доньки

На одному з відео, де маленька Ангеліна дивиться у телефоні на спільному фотографію, матуся питає її: “Ти щаслива?”, на що маленька донечка відповідає “Да”, із щирою посмішкою на обличчі.

Популярне

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво стане татом: суддя “МастерШеф”натякнув на поповнення і показав знімок УЗД

52-річний суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво натякнув на те, що скоро стане татом. Як відомо, кулінар перебуває у стосунках з таємничою українською красунею.

Коли термометр показує +30 і більше, можна охолодитися не лише ззовні, але й зсередини: несподівані лайфхаки

Літо цьогоріч видалося дуже спекотним. Тому кожному хочеться охолодитися будь-яким можливим способом. Робити це потрібно не лише ззовні, але й зсередини. Отже, читайте корисні лайфхаки.

Смачніше нічого не їла! Готую 7 раз на тиждень і не набридає: маринований перець на закуску за рецептом мами

Легко, просто та смачно - повторити зможе кожен. Ідеальна страва для гарніру на святковий стіл - маринований перець буде пасувати як до картоплі, так й до рису та мʼяса.