Відома актриса заявила, що зніматися разом з Ольгою Сумською небезпечно: “Доводиться довго заспокоюватися”

Колеги Ольги Сумської розповіли правду, з чим стикаються на знімальному майданчику, коли поруч Народна артистка. Подробиці у своєму інтерв'ю розповіла Євгенія М'якенька.

Українська народна артистка Ольга Сумська – небезпечна на знімальному майданчику. Таку гучну заяву зробила її колега Євгенія М’якенька, якій знімалась в одному з фільмів разом з Олею – “Юрчишини”.

Оля Сумська має дуже великий досвід як актриса, її фільмографія налічує понад 60 ролей, які були зняти у фільмах. Найвідоміші ролі актриси були у фільмах: “Вечори на хуторі біля Диканьки”, “Роксолана”, “Дивне Різдво”. Вона має свою кар’єру у сфері кіно ще з далеких 80-х років, коли Ользі було лише 17 років, у юному віці вона почала цікавитись кінематографом та отримала вже перші ролі.

Зараз Ольга Сумська продовжує зніматись у безлічі фільмів, одними з останніх були “Кріпосна”, “Кохання без вагання”, “Юрчишини”. Тож, знімальний майданчик для актриси – як другий дім, на якому вона почуває себе добре, впевнено та розкуто.

Проте, у гумористичному форматі, колеги скаржаться, що працювати складно. Ольга дуже любить смішити, коли знаходиться поза кадром та під час зйомок просто обожнює підіймати настрій всім – і знімальній групі, і акторам у кадрі. Але потім всім складно заспокоїтись та продовжити зйомку, Сумська обожнює “підігрівати атмосферу”, як каже Євгенія, і складно взяти себе в руки всім, хто в кадрі, бо через жарти доводилось неодноразово перезнімати моменти.

Колеги Ольги Сумської розповіли, як працюють із нею на зйомках
Колеги Ольги Сумської розповіли, як працюють із нею на зйомках

М’якенька розповідала у своєму інтерв’ю, як вони працювали із Сумською:

“Вона – вогонь! З нею небезпечно грати в комедіях, тому що вона любить “розколювати” колег. Смішить перед камерою так спритно, що не розсміятися неможливо. Мене, як поведе, доводиться довго заспокоюватися та перезнімати”.

Разом актриси знімались у серіалі “Юрчишини” і тепер Євгенія має приємний спогад та неймовірний досвід у роботі з Народною артисткою України, яка несе на знімальний майданчик лише позитив та заряджає своєю атмосферою усю команду на весь робочий день.

Популярне

Схожі статті

Є Тоня і Аня, а є Джеся і Жасмін: Сумська показала двох молодших “донечок”, про яких піклується з Борисюком

Насправді в Ольги Сумської не дві донечки, а чотири. До вже дорослих Анни та Антоніни додалися ще й маленькі Джеся та Жасмін. Ці біленькі пухнасті собачки в родині мають усі права.

Дійшла до “критичної маси”: як Настя Каменських виглядала, коли важила 80 кілограмів – а думали, що вагітна

Співачка Настя Каменських все своє свідоме життя намагається схуднути. Втім, були часи коли артистка важила аж 80 кг і була схожа на вагітну жінку.

Колишня Остапчука, нинішня Павліка і Мартиновська з “МастерШеф”: чому зірки сплять у дірявих піжамах. ФОТО

Колишня Остапчука, дружина Віктора Павліка та Ольга Мартиновська показали свій домашній одяг. Як не дивно, популярні красуні мають однакові піжами з дірками.