facebook

Відома актриса заявила, що зніматися разом з Ольгою Сумською небезпечно: “Доводиться довго заспокоюватися”

Колеги Ольги Сумської розповіли правду, з чим стикаються на знімальному майданчику, коли поруч Народна артистка. Подробиці у своєму інтерв'ю розповіла Євгенія М'якенька.

Українська народна артистка Ольга Сумська – небезпечна на знімальному майданчику. Таку гучну заяву зробила її колега Євгенія М’якенька, якій знімалась в одному з фільмів разом з Олею – “Юрчишини”.

Оля Сумська має дуже великий досвід як актриса, її фільмографія налічує понад 60 ролей, які були зняти у фільмах. Найвідоміші ролі актриси були у фільмах: “Вечори на хуторі біля Диканьки”, “Роксолана”, “Дивне Різдво”. Вона має свою кар’єру у сфері кіно ще з далеких 80-х років, коли Ользі було лише 17 років, у юному віці вона почала цікавитись кінематографом та отримала вже перші ролі.

Зараз Ольга Сумська продовжує зніматись у безлічі фільмів, одними з останніх були “Кріпосна”, “Кохання без вагання”, “Юрчишини”. Тож, знімальний майданчик для актриси – як другий дім, на якому вона почуває себе добре, впевнено та розкуто.

Проте, у гумористичному форматі, колеги скаржаться, що працювати складно. Ольга дуже любить смішити, коли знаходиться поза кадром та під час зйомок просто обожнює підіймати настрій всім – і знімальній групі, і акторам у кадрі. Але потім всім складно заспокоїтись та продовжити зйомку, Сумська обожнює “підігрівати атмосферу”, як каже Євгенія, і складно взяти себе в руки всім, хто в кадрі, бо через жарти доводилось неодноразово перезнімати моменти.

Колеги Ольги Сумської розповіли, як працюють із нею на зйомках
Колеги Ольги Сумської розповіли, як працюють із нею на зйомках

М’якенька розповідала у своєму інтерв’ю, як вони працювали із Сумською:

“Вона – вогонь! З нею небезпечно грати в комедіях, тому що вона любить “розколювати” колег. Смішить перед камерою так спритно, що не розсміятися неможливо. Мене, як поведе, доводиться довго заспокоюватися та перезнімати”.

Разом актриси знімались у серіалі “Юрчишини” і тепер Євгенія має приємний спогад та неймовірний досвід у роботі з Народною артисткою України, яка несе на знімальний майданчик лише позитив та заряджає своєю атмосферою усю команду на весь робочий день.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.