31-річна Марія Яремчук ексклюзивно прокоментувала причетність Пономарьова до своєї дитини: “Аж незручно”

Марія Яремчук відверто прокоментувала ситуацію з приводу чуток навколо батька дитини, яку вона народила на початку травня та ніяк не коментувала цю подію.

На початку травня українська співачка Марія Яремчук народила первістка – сина, хоча сама зірка ніяк не коментувала цю подію. В мережах ширилась інформація, що співачка народила від Олександра Пономарьова, через те, що ходили чутки про їх роман.

Сьогодні українська співачка нарешті прокоментувала у своєму блозі всю ситуацію, але не через власне бажання, а тому, що чутки “перейшли всі грані”. Вона підтвердила, що народила дитину та цей час займалась як материнством, так і кар’єрою:

“Робила свої справи, спродюсувала кіно і стала мамою”.

Як виявилось, співачка не давала жодного коментаря з приводу народження дитини та навпаки просила перинатальний центр зберегти інформацію та не розповсюджувати пресі. Проте, конфіденційна інформація з приводу народження першої дитини Марії все одно потрапила до соцмереж, ба більше, через це пішли нові чутки про батька дитини.

Марія Яремчук спростувала чутки та розповіла правду з приводу батька дитини
Марія Яремчук спростувала чутки та розповіла правду з приводу батька дитини

Марія Яремчук спростувала всі чутки про відносини з Пономарьовим та прокоментувала, що тепер незручно перед жінкою Саші та перед батьком свого сина, який вимушений це читати.

Через це навіть сусіди Марії вже повірили в чутки, які розповсюдились соцмережами та жартівливо питають де ж Сашко.

Сама співачка намагалась у перший час не реагувати на все це й не коментувати. Але останньою краплею у дівчини стало те, що брат Марії Дмитро Яремчук також вирішив долучитись до конфлікту та розповів пресі, що в їх сім’ї дуже “специфічні стосунки” – коли народжувались діти братів, Марія не вітала їх, а коли народилась дитина у Марії, Дмитро написав повідомлення сестрі у Вайбері із привітанням, на яке вона не відповіла. Але сама співачка коментує у своєму блозі, що майже не спілкується із Дмитром та не цікавилась їх життям: хто в кого народився.

“Звідки я мала знати про це, Діма? Мі не спілкувались ніколи!”

Марія Яремчук спростувала чутки та розповіла правду з приводу батька дитини
Марія Яремчук спростувала чутки та розповіла правду з приводу батька дитини

Також Дмитро припустив, що Олександр Пономарьов може бути батьком дитини, але точно відповісти на це питання не зміг. Через це Марія ще більше розлютилась та висловилась у своєму блозі в бік брата Дмитра, який допоміг у розповсюдженні чуток.

Марія закликає у своєму блозі не вірити всій інформації, що читаємо, не забувати перевіряти та мати повагу до відомих людей.

Популярне

Схожі статті

“Покотилися по похилій”: Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник з вершини слави в одну мить опинилися на дні

Мати все і в одну мить втратити – це ще треба постаратися зробити. Влад Яма, Остап Ступка, Олег Винник належать до категорії саме таких знаменитостей, які залишилися біля розбитого корита.

Чи вибачив Сергій Жадан зраду Христині Соловій? Співачка відзначила: “Приходить у твоє життя і щось дає”

Ініціатором стосунків став Сергій Жадан, а Христина Соловій просто приймала його залицяння. Розставання знаменитостей було дуже болісним. Чи спілкуються нині колишні закохані?

Є Тоня і Аня, а є Джеся і Жасмін: Сумська показала двох молодших “донечок”, про яких піклується з Борисюком

Насправді в Ольги Сумської не дві донечки, а чотири. До вже дорослих Анни та Антоніни додалися ще й маленькі Джеся та Жасмін. Ці біленькі пухнасті собачки в родині мають усі права.