Доньку втратила, а син має діагноз: історія непростого материнства Слави Фролової з “Україна має талант”

Інколи в житті доводиться стикатися з великими труднощами і українська ведуча Слава Фролова знає про це на власному досвіді. Материнство жінки виявилося сповнене втрат та випробувань.

В’ячеслава Фролова — це ім’я, яке багато років асоціювалося з українським телебаченням, радіо та журналістикою. Її життєвий шлях, сповнений яскравих моментів, великих досягнень та серйозних випробувань, був прикладом для багатьох починаючих артистів та ведучих.

Слава Фролова роками працювала на шоу Україна має талант
Слава Фролова роками працювала на шоу Україна має талант

Фролова здобула широку популярність серед української аудиторії у 2009 році, коли стала однією із суддів музичного шоу «Україна має талант». Саме тоді її ім’я почало звучати на всю країну. Її життєрадісність, енергія та щира підтримка учасників шоу зробили її улюбленицею глядачів. Вона не тільки оцінювала виступи, але й активно взаємодіяла з учасниками, часто танцюючи разом з ними на сцені, підтримуючи добрим словом та розчулюючись до сліз під час виконання душевних пісень.

Слава Фролова зтикнулася з непростими випробуваннями у материнстві
Слава Фролова зтикнулася з непростими випробуваннями у материнстві

Хоча Слава відома своєю життєрадісністю, її особисте життя було позначене великими трагедіями. Вона є матір’ю трьох дітей, але її материнство не було позбавлене тяжких втрат. Її перша дитина, дівчинка, померла від вродженої вади серця. Цим болісний досвід Фролова одного разу поділилася зі своїми шанувальниками наголосивши, що батьки не повинні ховати своїх дітей і те що сталося – жахливо.

Попри важкі втрати, Фролова продовжувала боротися за щастя своєї родини. Вона народила ще двох діток— дівчинку Серафиму та хлопчика Марка. Та знову доля поставила її на випробування: у Марка діагностували синдром Аспергера. Цей розлад аутичного спектра, що супроводжується порушеннями емпатії, став новим викликом для родини.

Незважаючи на діагноз, Марк виявився надзвичайно талановитим художником. Його роботи, які він публікує у своєму Instagram, свідчать про великий художній талант та глибокий внутрішній світ. Фролова підтримує свого сина у всіх його починаннях та пишається його досягненнями. Слава неодноразово ділилася, що попри діагноз її сину вдалося вирости чуйною та дбайливою людиною. Ймовірно, що саме завдяки підтримки матері юнаку вдається боротися з хворобою.

Син Слави Фролової Марк та його малюнки
Син Слави Фролової Марк та його малюнки

Окрім особистих досягнень та успіхів своїх дітей, В’ячеслава Фролова активно займається благодійною діяльністю. У 2012 році вона заснувала благодійний фонд «Slava Frolova-Group», метою якого є підтримка та розвиток молодих українських художників. Цей проект став важливим кроком у розвитку культурного середовища України та надав молодим талантам можливість реалізувати свій потенціал.

Також Слава створила всеукраїнський конкурс дитячого малюнку ROCKIT та активне залучає юне покоління до творчості. Сьогодні Слава Фролова повністю зникла з медіапростору та не веде публічне життя, колишня ведуча з головою пірнула у власні проєкти та проводить час із родиною.

Популярне

Схожі статті

Трималися довго: Влад Яма, Слава Камінська, Дмитро Ступка “здалися” і повернулися до російської мови

Колишні українські зірки, які виїхала з України та перейшли на російську мову, чому зірки так вчинили та не вважають за потрібним переходити на мову Батьківщини.

Готуюсь до відключень світла! Ситний салат на зиму “Кабачки як м’ясо”: вечеря за 10 хвилин

Цей салат з кабачків домашні з'їдять ще до настання зими. Рецепт дуже вдалий і смачний. Кабачки за цим рецептом навіть чимось нагадують м'ясо.

Зірки без косметики виглядають набагато молодше, ніж нафарбувавшись: Кароль, Єфросиніна, Джамала, Трінчер

Ми звикли бачити зірок при параді з купою косметики на обличчі. Та коли вони змивають мейкап, раптом виявляється, що це зовсім інші, абсолютно невідомі нам люди. Погляньмо й переконаймося!