Топ-5 скажених чуток про Марію Яремчук, які “гуляють Інтернетом”: син від Пономарьова, наклепи від брата

Довгий час про життя Марії Яремчук не було нічого чутно. Та після народження дитини про співачку знову пригадали. Через брак інформації почала ширитися купа домислів. Зірці довелося внести ясність.

У Марії Яремчук виявилася купа претензій до тих, хто розповсюдив про співачку інформацію, яка виявилася не завжди правдивою. По-перше, доньку Назарія обурили дії працівників перинатального центру в Чернівцях, які порушили медичну таємницю й злили інфу про пологи.

Яремчук просила тримати цю новину в таємниці, але не вийшло – всі дізналися про те, що Марія стала мамою. Оскільки знаменитість ніколи не показувала широкому загалу свого чоловіка й не оприлюднювала кадрів із весілля, всі вирішили, що батьком сина є саме Олександр Пономарьов.

Марія Яремчук обурилася брехливими чутками

Артист останнім часом говорить, що його серце не вільне, але обраницю нікому не показує. А оскільки Марія, коли брала участь у “Голосі країни”, була в команді саме Олександра та знаючи його пристрасть до брюнеток, усі й домислили, що ця дитинка має причетність до Пономарьова.

Обурила Марію й поведінка зведеного брата Дмитра Яремчука, який підлив олії у багаття, розповівши, що у них доволі “специфічні стосунки”. Мовляв, родич привітав породіллю з народженням первістка у Вайбері, але вона не відповіла.

Марія Яремчук обурилася брехливими чутками

Своєю чергою артистка відзначила, що вони з Дмитром практично не спілкуються. Вона його привітання в очі не бачила. Та й сама ніколи не стежить за особистим життям двох старших братів і нікого з них не вітала з появою нащадків. До Дмитра в Марії є застарілі образи та претензії:

“Чувак роки забирав все роялті з татових пісень, мені ні копійки не перепадало, а тепер я йому ще й винна”.

Співачка попросила не порушувати її особистісних кордонів, не втручатися в життя та не розповсюджувати нісенітниць.

Популярне

Схожі статті

Топ-5 скажених зачісок Катерини Осадчої, які стали предметом обговорень в “Інтернеті”: Горбунов в ауті

Які найепатажніші зачіски мала Катерина Осадча перед публікою, які досі пригадує та обговорює аудиторія: шахи та хліб, цікавий підхід до створення образу на подію.

“Цілувався зі мною”: Ксенія Мішина показала, заради кого проробила довгий шлях з України до США

Ксенія Мішина з сином та друзями відбула до США, щоб провести майстер-клас. Заразом вирішили помилуватися краєвидами. Коли Нью-Йорк набрид, відбули до Лос-Анджелесу. Тут трапилися свої пригоди.

На це питання не змогли відповісти навіть знатоки “Що? Де? Коли?”: стосується правильного складу “Окрошки”

Окрошка має не тільки довгу історію, а й безліч рецептів, за якими можна комбінувати та готувати цей холодний суп. Які інгредієнти були у першій окрошці в історії?