“Розлучені, але не розлючені”! Таран, Горова, Камалія спокійно виховують дітей разом із ексчоловіками

Камалія, Лідія Таран та Ірина Горова на власному прикладі показали, як розходитись з чоловіками цивілізовано. Зірки дружать зі своїми колишніми і спільно виховують дітей.

Найчастіше розлучення закінчуються тим, що колишні закохані ненавидять один одного і більше не хочуть бачитися та спілкуватися. Втім, коли у сім’ї є діти, експодружжя мають пам’ятати, що в першу чергу вони залишаються батьками спільної дитини. Тоді важливо розлучитися “цивілізовано”, щоб не завдати дітям моральних травм.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто на власному прикладі показав, як треба розлучатися.

Камалія

Камалія показала будинок ексчоловіка Захура у Лондоні
Камалія залишилася в гарних стосунках з ексчоловіком

Співачка Камалія прожила у шлюбі з пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром 20 років. Вони мають двох спільних дітей: доньок Арабеллу і Мірабеллу.

У березні 2023 року подружжя оголосили про розлучення. Тоді Камалія наголосила, що вони залишаються з Захуром у гарних відносинах, адже мають спільних дітей. Співачка не збрехала. Навіть після розлучення експодружжя з’являються разом на світських заходах, проводять спільні вихідні з дітьми і говорять один про одного лише хороше.

Ірина Горова

Ірина Горова раніше була в шлюбі з Олексієм Потапенком, від якого народила сина
Ірина Горова залишилася в гарних стосунках з ексчоловіком

Ірина Горова – перша дружина відомого репера Потапа. Вони мають спільно сина Андрія та довгий час після розлучення мали спільний бізнес – продюсерський центр, який Потап покинув у 2022 році.

Потап зраджував Горовій і повів себе з нею не найкращим чином. Втім, експодружжя зуміли зберегти нормальні стосунки заради свого сина.

Цікаво, що Потап навіть покликав Горову на своє весілля з Настею Каменських і продюсерка прийшла у компанії свого нового бойфренда.

Лідія Таран

Як зараз виглядає 15-річна донька Лідії Таран, яка живе у Франції
Лідія Таран залишилася в гарних стосунках з ексчоловіком

Лідія Таран жила 5 років у цивільному шлюбі з Андрієм Доманським. Вони мають спільну доньку Василину. Доманський покинув Лідію, коли їхній спільній дочці було всього 3 роки. Не зважаючи на образу, Таран підтримує добрі стосунки з колишнім, а Василина багато часу проводить з батьком.

Популярне

Схожі статті

Топ-5 скажених зачісок Катерини Осадчої, які стали предметом обговорень в “Інтернеті”: Горбунов в ауті

Які найепатажніші зачіски мала Катерина Осадча перед публікою, які досі пригадує та обговорює аудиторія: шахи та хліб, цікавий підхід до створення образу на подію.

“Цілувався зі мною”: Ксенія Мішина показала, заради кого проробила довгий шлях з України до США

Ксенія Мішина з сином та друзями відбула до США, щоб провести майстер-клас. Заразом вирішили помилуватися краєвидами. Коли Нью-Йорк набрид, відбули до Лос-Анджелесу. Тут трапилися свої пригоди.

На це питання не змогли відповісти навіть знатоки “Що? Де? Коли?”: стосується правильного складу “Окрошки”

Окрошка має не тільки довгу історію, а й безліч рецептів, за якими можна комбінувати та готувати цей холодний суп. Які інгредієнти були у першій окрошці в історії?