“Балан і Кароль – це недописаний роман?”. Дан і Тіна вперше за два роки зустрілися в Карпатах

Не один рік фанати підозрювали Тіну Кароль і Дана Балана у таємному романі. І коли історія перестала бути на піку обговорень – зʼявилися факти, які підтверджують можливість стосунків між зірками.

Бути зіркою – це не тільки блиск слави і розкішні концерти, але й постійна увага шанувальників і медіа до особистого життя. Іноді це призводить до того, що навіть найневинніші зустрічі чи випадкові фото стають причиною для чуток і спекуляцій. Особливо це стосується холостяків та холостячок, яких постійно намагаються “одружити” фанати. Прикладом такої ситуації є історія української співачки Тіни Кароль та молдавського виконавця Дана Балана.

Тіна Кароль та молдавський співак Дан Балан
Тіна Кароль та молдавський співак Дан Балан

Дан Балан, відомий своїми хітами і харизмою, тривалий час проживав та просував свою творчість в Україні. Його популярність у країні сягнула піку, коли він став одним із суддів популярного шоу “Голос країни”. Саме там між ним і Тіною Кароль, відомою українською співачкою, зародилася історія, яка швидко стала предметом чуток та обговорень.

Фанати і медіа активно припускали, що між Даном і Тіною зав’язався палкий роман. Були навіть знайдені “докази” цього: Балан неодноразово був помічений вдома у Тіни Кароль, і співачка навіть не приховувала цих фактів. Проте через деякий час Дан повернувся до рідної Молдови, і здавалось, що це кінець їхньої історії.

Історія таємного роману Тіни Кароль та Дана Балана
Історія таємного роману Тіни Кароль та Дана Балана

Але нещодавні події знову оживили інтерес публіки до цієї пари. Дан Балан виклав у соціальні мережі світлини зі своєї подорожі до України, зокрема з Буковелю. Публіка могла б не звернути на це особливої уваги, якби не один важливий факт: одночасно з Даном у Карпатах відпочивала і Тіна Кароль.

Дан Балан та Тіна Кароль разом відпочивають у Карпатах
Дан Балан та Тіна Кароль разом відпочивають у Карпатах

Співачка ділилася яскравими  фотографіями на фоні гірських схилів. Це наштовхнуло шанувальників на думку, що артисти можуть відпочивати разом.

Популярне

Схожі статті

Хюррем була не тою, за кого себе видавала, а цих 8 героїв не існувало: що приховали у “Величному столітті”

Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" була не тою, ким уявляли, а деякі персонажі взагалі не існували в історії та були вигадані для яскравості серіалу.

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.