Ви ахнете, побачивши таємного сина Меладзе і Джанабаєвої, від якого очей не відірвати: “Хорошенький хлопчик”

Зазвичай, допитлива публіка цікавиться життям не тільки знаменитостей, а й їх сімей. Сьогодні шанувальники вітають з днем народження молодшого сина Валерія Меладзе.

У світі шоу-бізнесу, де все завжди на виду, особисте життя зірок часто опиняється під прицілом публіки. Чоловіки, що живуть на дві сім’ї, не рідкість навіть серед знаменитостей. Однією з таких історій є тривалий таємний роман між Альбіною Джанабаєвою, колишньою учасницею популярного гурту “ВІА Гра”, та відомим співаком Валерієм Меладзе.

Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва багато років приховували стосунки
Валерій Меладзе та Альбіна Джанабаєва багато років приховували стосунки

Валерій Меладзе, чарівний голос якого підкорював серця мільйонів, довгий час залишався в тіні своїх романтичних зв’язків. Його стосунки з Альбіною Джанабаєвою були ретельно приховані від публіки, щоб зберегти його образ зразкового сім’янина. Навіть коли Альбіна народила сина Костянтина у 2004 році, Валерій все ще був одружений на Ірині Малухіній, його першій дружині. Ірина, яка не підозрювала про подвійну гру свого чоловіка, продовжувала будувати їх сімейне життя, тоді як Валерій жив на дві сім’ї.

Валерій Меладзе та його старший син Костянтин
Валерій Меладзе та його старший син Костянтин

Таємниця врешті-решт вийшла на поверхню, але це зайняло більше часу, ніж хотіла б чекати будь-яка жінка. Лише через десять років Валерій покинув Ірину і одружився з Альбіною. На момент їхнього одруження їх спільному сину Костянтину було вже 10 років. Але пара не зупинилася на досягнутому, і в їхньому житті з’явилася ще одна дитина – син Лука, якому сьогодні виповнюється 10 років. У своєму Instagram Валерій отримав безліч привітань від шанувальників з нагоди дня народження сина.

У 2021 році Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе втретє стали батьками, коли у них народилася донька Агата. Для Альбіни це перша донька, але для Валерія – четверта. Від першого шлюбу з Іриною Малухіною у співака є три дорослі доньки, які вже почали власні життя та кар’єри.

Популярне

Схожі статті

Хюррем була не тою, за кого себе видавала, а цих 8 героїв не існувало: що приховали у “Величному столітті”

Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" була не тою, ким уявляли, а деякі персонажі взагалі не існували в історії та були вигадані для яскравості серіалу.

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.