Вперше за 2 останніх роки: співачка Олена Вінницька розповіла, чим займалась вона та її чоловік весь цей час

Співачка Олена Вінницька, колишня учасниця гурту ВІА Гра вперше за 2.5 роки з'явилась на публіці та розповіла, де весь час пропадала сама та її чоловік-музикант.

Колишня учасниця гурту ВІА Гра співачка Олена Вінницька разом із чоловіком пропали з українського інфопростору, вони не з’являлись у соцмережах та на телебаченні. Зараз Олена вперше з’явилась на публіці за довгі 2.5 роки та розповіла чим займається сама та її чоловік.

29 червня Олена Вінницька завітала до прямого ефіру на телеканал 1+1 на ранкове шоу “Ранок марафон” та розповіла правду, чим займалась весь цей час.

Весь цей період Олена Вінницька допомагає військовим, в більшості вона бере участь у програмі по психологічній підтримці – військові у відставці потребують психологічного відновлення після всього, що вони бачили й чули, тому проєкт, який допомагає відновити моральний стан захисників несе великий вклад у розвиток нашого суспільства та допомогу нужденним. Після зони бойових дій військові знесилені ще й всередині, а деяким потрібна допомога аби вони не нашкодили самим собі.

Олена Вінницька розповіла, чим займається вона та її чоловік
Олена Вінницька розповіла, чим займається вона та її чоловік

Олена розповіла детальніше про свій проєкт, що вони мають ціль підготувати не військових психологів, які мають працювати на фронті та вмовляти бійця продовжувати рух, а вивчати тих людей, які будуть допомагати захисникам відновитися та повернутися до звичайного цивільного життя.

По словах Вінницької, подібного проєкту ще досі не має в жодній країні, тому ми можемо стати першими, хто буде допомагати ветеранам.

“Мій фонд зробив нову програму, яка називається “Нова перспектива”. Наша мета – це допомогти ветеранам, які вже повернулися, і допомогти їм прилаштуватися до цивільного життя”.

Також артистка поділилась інформацією за свого чоловіка – музиканта Сергія Большого, який також не покладаючи рук працює на перемогу: чоловік з перших днів був добровольцем у територіальній обороні міста, а потім продовжив боротьбу у медичній допомозі. Зараз Сергій продовжує знаходитися на фронті та вивозить поранених бійців з небезпечної зони до шпиталів.

“Вже майже другий рік чоловік займається медичною допомогою – вивозить поранених”.

Олена Вінницька розповіла, чим займається вона та її чоловік
Олена Вінницька розповіла, чим займається вона та її чоловік

Популярне

Схожі статті

Хюррем була не тою, за кого себе видавала, а цих 8 героїв не існувало: що приховали у “Величному столітті”

Хюррем Султан у серіалі "Величне століття" була не тою, ким уявляли, а деякі персонажі взагалі не існували в історії та були вигадані для яскравості серіалу.

“Футболісти обирають для себе найкращих”: своїх красунь-дружин показали Гусєв, Шовковський, Яремчук, Пятов

Українські футболісти, хоч і не завжди втілюють мрії вболівальників у життя, радують вибором своїх дружин. Усі дівчата, немов на підбір, такі красуні, що неможливо відвести погляд.

“Я повернувся замість Винника”: Дан Балан планує захопити увагу вовчиць, допоки Олег за кордоном

Дан Балан та Олег Винник 24 лютого 2022 року перебували в Україні. Обоє виїхали й практично не спілкувалися з шанувальниками. Молдовський співак уже повернувся й тепер претендує на фанаток-вовчиць.