Трималися довго: Влад Яма, Слава Камінська, Дмитро Ступка “здалися” і повернулися до російської мови

Колишні українські зірки, які виїхала з України та перейшли на російську мову, чому зірки так вчинили та не вважають за потрібним переходити на мову Батьківщини.

Багато українських зірок раніше розмовляли російською мовою та це вважалось нормою, на телебаченні, на головних каналах – всюди лунала російська і це ніхто не вважав за потрібним змінити. Але, настали часи, коли українці нарешті розуміють, що є нашою мовою, а що є мовою окупанта, який знищує нас.

Якою мовою розмовляти, кожній людини – звісно, вибір самої людини. Але у побуті. Під час робочого процесу ми маємо дотримуватися законів України та розмовляти українською.

Зірки – це впливові люди, на яких рівняється суспільство, вони можуть мотивувати людей на поступки, показувати себе як приклад та надихати. Тому багато відомих зірок принципово перейшли на українську мову та більше не несуть російську.

Український хореограф Влад Яма, який виїхав України на початку повномасштабного вторгнення до США, й зараз викладає бальні танці в Маямі, у своїх соцмережах публікує пости українською мовою, але у його сторіс в інстаграмі все ж таки досі лунає російська мова.

Після декількох постів, де він показував свої тренування по танцях з підписами російською мовою, він знову переходить на українську й далі публікує історії рідною.

Яма, Камінська та Ступка повернулися до російської мови
Яма, Камінська та Ступка повернулися до російської мови

Український актор Дмитро Ступка також розмовляє російською у своєму блозі. Після цього колишня зірка отримав бурхливу реакцію українців та вирішив “перевзутися” та змінити текст на українську. На його фото було зазначено “змінено”. Разом із донькою Ступка переїхав до США ще у 2021 році та й досі там проживає.

Актор мав спроби приїхати до України, але якраз день, коли він збирався прилетіти, було 23 лютого 2022 року та його рейс до Києва скасували. На початку війни Дмитро допомагав у Польщі та волонтерив, але через деякий час все одно прийняв рішення повернутися до США, як по його словах в інтерв’ю “щоб бути ближче до доньки”.

Яма, Камінська та Ступка повернулися до російської мови
Яма, Камінська та Ступка повернулися до російської мови

Українська співачка Слава Камінська поїхала з України на початку повномасштабного вторгнення через безпеку для своїх дітей. Колишня зірка давала інтерв’ю та розповідала, як її діти дуже сильно налякались перших днів війни й тепер вони лікують панічні атаки.

Артистка розмовляє російською мовою та не сприймає засудження від аудиторії. У своєму блозі вона публікувала пост на захист російської мови з поясненням, що це її мова з дитинства та вона не хоче віддавати її “якимось покидькам”. У коментарях піднялось обурення та засудження, на що Слава продовжувала захищатися та доводити свою правоту.

Яма, Камінська та Ступка повернулися до російської мови
Яма, Камінська та Ступка повернулися до російської мови

Популярне

Схожі статті

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.

Їм вже за 40, але вони досі бережуть свою свободу: Гордєєв, Данилко, Хіменес-Браво – найзірковіші холостяки

У світі шоу-бізнесу є чимало знаменитостей, які досі не побралися. Їм вже за 40, але вони продовжують насолоджуватися свободою і не поспішають ставати частиною традиційних сімейних стосунків.