Взяли приклад з Пугачової: Астаф’єва, Булітко та інші відомі жінки, які живуть з молодшими за них чоловіками

Є стереотип, що у стосунках чоловік має бути старшим за жінку. Втім, Астаф'єва, Булітко та інші відомі українки довели, що вік для кохання немає жодного значення.

Дуже часто у суспільстві можна зустріти пари, де чоловік значно старший за свою жінку. Нікого не дивує, коли 40-річний чоловік починає будувати стосунки з молодшою на 20 років дівчиною. Та коли все навпаки і старшою являється саме жінка, суспільство часто засуджує такі відносини.

Багато відомих пар довели, що стосунки, у яких жінка значно старша за свого чоловіка, можуть бути щасливими. Найяскравіший приклад цього – подружжя Галкіна і Пугачової. Та і серед українських зірок шоу-бізнесу є немало тих, хто обрав стосунки з молодими парубками.

Даша Астаф’єва

Астаф'єва мала проблеми з самооцінкою
Відомі жінки, які живуть з молодшими за них чоловіками: Даша Астаф’єва

38-річна співачка Даша Астаф’єва мала багато чоловіків та всі її стосунки були нещасливими. Та зараз артистка перебуває у стосунках з набагато молодшим від себе хлопцем і запевняє, що нарешті відчуває себе щасливою.

Даша приховує свого бойфренда та зізнається, що на випускному, могла б тримати його маленького на руках. Очевидно, Астаф’єва старша за коханого на років 17.

При цьому співачка запевняє, що не відчуває різницю у віці, адже її хлопець не по роках розумний.

Вікторія Булітко

Відомі жінки, які живуть з молодшими за них чоловіками: Вікторія Булітко

41-річна комедійна акторка Вікторія Булітко не так давно оголосила, що виходить заміж. Її обранцем став музикант Кирило Попов. Хлопець набагато молодший за свою наречену та різниця у віці їх не турбує.

Надія Матвєєва

Надя Матвєєва поділилась дивами, що відбуваються з її волоссям
Відомі жінки, які живуть з молодшими за них чоловіками: Надія Матвєєва

Телеведуча Надія Матвєєва, яка двічі була одружена і має дорослого сина, перебуває у стосунках з молодшим на 20 років чоловіком. Варто відзначити, що вони зустрічаються вже майже 3 роки, очевидно стосунки серйозні.

При цьому Матвєєва ці 3 роки приховує коханого від публіки і лише говорить про нього в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.

Рецептів з буряка багато, але цей — найкращий: бурякова ікра — бюджетний варіант корисної та смачної закуски

У світі кулінарії існує безліч страв, які поєднують у собі не лише приємний смак, але й користь для здоров'я. Однією з таких страв є бурякова ікра.

Їм вже за 40, але вони досі бережуть свою свободу: Гордєєв, Данилко, Хіменес-Браво – найзірковіші холостяки

У світі шоу-бізнесу є чимало знаменитостей, які досі не побралися. Їм вже за 40, але вони продовжують насолоджуватися свободою і не поспішають ставати частиною традиційних сімейних стосунків.