Маша Єфросиніна розповіла, чому її покинув чоловік та як це було: “Я припаркувалася і викликала швидку”

Телеведуча Маша Єфросиніна живе у шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим 20 років. Та їхній союз далекий від ідеальності і пережив не одну кризу.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна щаслива у шлюбі з бізнесменом Тимуром Хромаєвим 20 років. Вони мають двох спільних дітей: 20-річну доньку Нану і 10-річного сина Олександра.

Зараз у їхніх стосунках все добре, та був період, коли подружжя були на межі розлучення і навіть не жили разом. Сама Єфросиніна не приховує цей факт із життя своєї родини і чесно розповідає про причини такого рішення.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна розповіла, чому її покинув чоловік

Так, у програмі “Квиток на Марс” Маша Єфросиніна пригадала, що стало останньою краплею у стосунках з чоловіком. Телеведуча зізнається, що тоді вони з Тимуром переживали сильну кризу у стосунках та одна ситуація була вирішальною. Так, у Єфросиніної під час поїздки за кермом трапилася панічна атака. Жінка зупинилася, викликала швидку і дочекалася лікарів. У цей момент вона навіть не подумала, що потрібно подзвонити чоловіку і розповісти про цей стан.

У мене почалася панічна атака. Я припаркувалася і викликала швидку

, –  пригадала телеведуча.

Відома дієтологиня розсекретила, як Маші Єфросиніній та Даші Квітковій вдалось схуднути
Маша Єфросиніна розповіла, чому її покинув чоловік

Ввечері, коли Маша розповіла про те, що з нею трапилось чоловіку, він з посмішкою відповів: “Я тобі зовсім не потрібен”. Тоді Єфросиніна по-іншому поглянула на їхній шлюб та стосунки. Все ж пара вирішила якийсь час пожити окремо.

Варто відзначити, що через кілька місяців після такого розставання Маша і Тимур почали таємно зустрічатися в готелі. Жінка зізнається, що їхні почуття заграли новими барвами, з’явилася пристрасть. Врешті, подружжя вирішили знову жити разом і невдовзі вони наважилися на народження сина.

До слова, зараз ходять чутки, що Єфросиніна і Хромаєв знову розлучаються. Справа в тому, що чоловік вже 2 роки служит в ЗСУ і бачиться з дружиною досить рідко. Та сама Єфросиніна запевняє, що у їхніх стосунках все добре.

Популярне

Схожі статті

Зростом майже з маму: Марічка Падалко після тривалої розлуки зустрілась зі своєю молодшою дочкою Катрусею

Марічка Падалко поділилася зі своїми шанувальниками радісною новиною: зараз, коли всі діти знову вдома, родина нарешті може насолоджуватися спільним часом і планувати своє майбутнє.

Якби не пояснила, не впізнали б: Олена Мозгова показала рідкісне фото легендарного батька — юний та стрункий

Олена Мозгова поділилася зі своїми прихильниками у соціальних мережах рідкісним архівним фото свого батька, яке прокоментувала лише одним словом "Тато".

Чому Тіна Кароль як реп’ях вчепилася в молодого Олега Шумея: хоче заміж за юнака чи просто допомагає

Останнім часом в українському шоу-бізнесі з'явилося багато чуток щодо особливих стосунків між поп-дівою Тіною Кароль та молодим співаком Олегом Шумеєм.