“Ягідка дозріла”: 33-річна Альона Альона показала, як коханий надягає їй обручку на пальчик – коли весілля?

Співачка alyona alyona надзвичайно потішила шанувальників, коли показала власну правицю, на яку коханий надіває обручку. Що ж, у 33 роки можна й заміж сходити. Хто ж обранець реперки?

Реперка Альона Альона про свого бойфренда багато не розповідає. Певно, слідує застереженню, що щастя любить тишу. Але в останні дні всі фани артистки стоять на вухах. У новому кліпі “Тато” зірка натякнула, що виходить заміж.

Кадр з обручкою на пальчику артистки неабияк потішив широкий загал. Значить, невдовзі слід очікувати новину про весілля. Сама композиція дуже не властива стилю реперки.

Реперка alyona alyona натякнула на весілля

Пісня вийшла доволі лірична. Знаменитість зізналася, чому присвятила трек батьку. Виявляється, у дитинстві та й згодом дівчина соромилася говорити з татом на теми кохання. А марно.

Реперка alyona alyona натякнула на весілля

Адже тепер, маючи поряд коханого чоловіка, Альона врешті втямила, що він дуже схожий на її батька, і з ним запросто можна говорити на будь-які теми. Тож зірка дуже шкодує, що свого часу не збудувала довірливих стосунків із найближчим родичем.

Реперка alyona alyona натякнула на весілля: з Денисом

Отже, хто став дівчині ближчим за тата? З ким alyona alyona зібралася ставати на весільний рушник? Раніше співачка зустрічалася з тік-токером Денисом. Та з YOXDEN вони розсталися ще напередодні початку повномасштабного вторгнення.

Реперка alyona alyona натякнула на весілля: Володимир

Нині серце учасниці “Євробачення” заполонив Володимир, який теж займається музикою, але електронною. Вперше Альона Альона показала коханого торік восени. На жаль, реперка цей роман на загал не виносить, оскільки обпеклася на попередньому.

Напевно, настав час офіційного оформлення стосунків. Інакше, навіщо було б додавати до кліпу сцену з обручкою? Тим паче, що Альона з Володимиром уже живуть разом далеко за межами Києва.

Популярне

Схожі статті

“У моєму салаті майонезу немає, лише хрумкі баклажани”: незвична на смак страва зникає з столу в першу чергу

Такий салат із баклажана стане справжньою фішкою на вашому столі. Головне – подати до столу відразу, щойно підсмажили овоч. Тоді він приємно хрумкотітиме. Так радять грузинські господині.

“Спочатку не віталися, потім побралися”: непроста історія кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна не було безхмарним. Парі на шляху до щастя довелося здолати чимало перешкод. Та вони впоралися, завдяки підтримці одне одного.

“Готуюся до зимового блекауту влітку”: роблю 20 банок закуски “Сніданок туриста” – вистачить на всю родину

Якщо взимку вимкнуть світло, голодними не залишитеся. Відкриєте баночку "Сніданку туриста" і смачно поласуєте при свічках. А про консервований наїдок слід потурбуватися зараз, зробивши заготівлю.