Гірше не придумаєш: вчинок Потапа, за який він просив вибачення у Тіни Кароль, а Каменських не коментувала

Репер Потап неодноразово потрапляв у неприємності через свої дії та висловлювання. На цей раз своїми невдалими жартами він образив співачку Тіну Кароль.

Потап – відомий український репер та продюсер, який має скандальну репутацію. Його дії та висловлювання часто показували його у ненайкращому світлі.

Ще до початку повномасштабної війни в Україні Потап був досить впливовою персоною в шоу-бізнесі. Втім, після 24 лютого 2022-го року репер втратив не лише повагу публіки, а й свою частку у продюсерському центрі, який вони створили з колишньою дружиною Іриною Горовою.

Син Потапа розповів про стосунки з батьком
Потап образив Тіну Кароль на очах у публіки і прокоментував свій вчинок

Крім того, Потап відомий тим, що мав конфлікти зі своїми колегами по сцені. Так, одного разу від публічно образив одну з найвідоміших українських співачок Тіну Кароль, за що особисто просив у неї вибачення.

Так, у 2021 році на фестивалі Atlas Weekend гурт MOZGI вирішили пожартувати над Тіною. Потап на сцені зробив вигляд, що знає хто така Тіна Кароль і придумував жартівливі рими до її імені.

Тіні такі жарти не сподобалися і вона образилася на репера. Співачка заявила, що їй соромно за поведінку Потапа.

В інтерв’ю програмі “Неймовірна правда про зірок” репер прокоментував конфлікт з Кароль і зізнався, що був вимушений особисто просити у неї вибачення. Потап заявив, що це був лише жарт.

Це просто такий жарт був. Знову невдалий. Мені довелося перепрошувати особисто.

, – зазначив Потап.

Продюсер Потап висловився про ставлення до рідної країни та людей, які у ній живуть
Потап образив Тіну Кароль на очах у публіки і прокоментував свій вчинок

Варто відзначити, що зараз кар’єра Потапа зовсім не процвітає. В Україні репера практично не сприймають, а всі його роботи хейтять у Мережі. Ймовірно саме через це Потап намагається розкрутися у Європі. Як відомо, репер вже майже рік не живе в Україні, а працює за кордоном. Чоловік продовжує співати російською мовою на своїх концертах і не збирається це припиняти.

Популярне

Схожі статті

Пересічна жінка з кучерями і “гіалуроновими” губами: донька Ані Лорак показала, як співачка виглядає зараз

Донька колишньої української зірки Ані Лорак опублікувала фото своєї мати без макіяжу та фотошопу: як на таке погодилась співачка, яка не публікує жодного фото без обробки.

“Французькі канікули”: Брежнєва змінила місце дислокації та перебралася в найромантичнішу країну без Меладзе

Українські зірки разом відпочивали протягом місяця за кордоном: родини співачки Віри Брежнєвої та дизайнерки Катерини Сільченко зібрались разом у спекотній Італії.

Перерослі огірки не викидаю – роблю смачну огіркову ікру: закриваю по 30 банок і все одно мало на всю зиму

Якщо огірки перезріли, не потрібно їх нести на смітник. Краще переробити на ікру й закрутити. Взимку буде як знахідка. Нічого стерилізувати не доведеться. Тож впораєтеся за годину-півтори.