Ірина Федишин поділилася подробицями вагітності та поповнення в родині: “Мені здавалось, що всі зрозуміли”

Співачка Ірина Федишин відповіла нарешті на питання: чи вагітна вона? Чутки про третю дитину у подружжя зірки тягнеться ще з весни, після презентації її нового кліпу.

Українська співачка Ірина Федишин навесні презентувала кліп до своєї пісні “Секрет” у якому дівчина на узбережжі озера співає про історію кохання, страждання, радість та розповідає свій секрет, про який ще ніхто не знає, як за словами пісні. У кліпі з’являється чоловік, з яким вони показали округлий животик співачки, перших місяців вагітності.

Після цього пішли чутки, що співачка так хотіла донести до своєї аудиторії, що чекає на дитину. Довгий час співачка мовчала та не підтверджувала жодну з чуток і нарешті зізналась у правді.

Ірина має двох спільних діточок з Віталієм Човником, з яким одружені. У подружжя два сини – 13-річний Юрій та 9-річний Олег. Проте, пара вже давно мріє про поповнення та хоче донечку у сім’ю.

Співачка Ірина Федишин нарешті відповіла про вагітність
Співачка Ірина Федишин нарешті відповіла про вагітність

Але днями тому Ірина нарешті дала коментар по цій темі та розповіла секрети.

Як виявилось, все, що було у кліпі – лише творчий задум та співачка у житті ще не вагітна. Це було прикрашання кліпу, за який Ірина домовилась лише з режисером, що навіть її рідні про це не знали.

Співачка розповідає, що матуся після перегляду кліпу здивувалась та почала запитувати: що це і чому подружжя мовчить. Ірина коментує, що під час зйомок, вона вважала, що всі зрозуміють правильно її посил, але після публікації кліпу все виявилось навпаки та аудиторія не зрозуміла, що саме хоче донести співачка, прихильники Ірини почали її вітати та бажати легких пологів.

“Мені здавалося, якщо чесно, що всі зрозуміли, що це був лише кліп. Але виходить – ні”.

Співачка Ірина Федишин нарешті відповіла про вагітність
Співачка Ірина Федишин нарешті відповіла про вагітність

Співачка зізнається, що вони з чоловіком планують третю дитину та дуже сильно хочуть народити донечку. Тому, цей кліп навіть є посилом до верху, що подружжя хоче поповнення у сім’ї, як розповідає сама зірка.

“Ми думаємо про третю дитину, але зараз я не вагітна. Мріємо з чоловіком про дівчинку”.

Популярне

Схожі статті

Пересічна жінка з кучерями і “гіалуроновими” губами: донька Ані Лорак показала, як співачка виглядає зараз

Донька колишньої української зірки Ані Лорак опублікувала фото своєї мати без макіяжу та фотошопу: як на таке погодилась співачка, яка не публікує жодного фото без обробки.

“Французькі канікули”: Брежнєва змінила місце дислокації та перебралася в найромантичнішу країну без Меладзе

Українські зірки разом відпочивали протягом місяця за кордоном: родини співачки Віри Брежнєвої та дизайнерки Катерини Сільченко зібрались разом у спекотній Італії.

Перерослі огірки не викидаю – роблю смачну огіркову ікру: закриваю по 30 банок і все одно мало на всю зиму

Якщо огірки перезріли, не потрібно їх нести на смітник. Краще переробити на ікру й закрутити. Взимку буде як знахідка. Нічого стерилізувати не доведеться. Тож впораєтеся за годину-півтори.