Золота медалістка і відмінниця, якій цілували руки: дружина Дмитра Гордона розповіла про своє перше кохання

Дружина Дмитра Гордона Олеся Бацман розповіла у своєму інтерв'ю, яке було її перше кохання та як їй цілували руки у дошкільні часи, коли вона була ще зовсім маленькою.

Українська телеведуча та журналістка Олеся Бацман, дружина відомого журналіста Дмитра Гордона, дала велике інтерв’ю на YouTube-каналі Слави Дьоміна відповіла на безліч питання з приводу особистого життя.

Зірка розповіла подробиці подружнього життя з Дмитром, свої дитячі спогади, про дружбу, за матусю, перші зароблені гроші у житті та навіть про перше своє кохання, яке було ще у дитинстві.

На питання від Слави з приводу історії першого кохання, зірка посміялась та згадала, як нещодавно її мати хотіла розповісти історії дітям за юні відносини Олесі, але та віджартувалась та попросила маму не розповідати.

Але зовсім дитячий спогад Бацман розповіла в інтерв’ю та поділилась історією, як її матуся вийшла на подвір’я та побачила забавну картину.

Поруч із домом була лавочка, на якій сиділа Олеся з маленьким хлопцем-сусідом, майбутній зірці на той момент було всього 4-5 років, малеча були однолітками. І далі зірка розповідає зі слів матусі, як хлопчик цілував їй руки

“Ти сидиш отака, як принцеса. Вот так вот руки, а він тобі їх цілує: то ту, то ту”.

Дружина Дмитра Гордона розповіла про перше кохання
Дружина Дмитра Гордона розповіла про перше кохання

Олеся розповідає, що в неї завжди були прихильники, у шкільні часи тим паче, але вони ніколи не заважали журналістці йти завжди до своєї мрії та своїх цілей. Закоханість ніколи не заважала жінці розвиватися та зростати, вона навпаки завдяки цьому мала добру мотивацію і як сама коментує, це тонізує тебе.

На питання від Слави: “Чи важливо, щоб тебе любили?”, Олеся відповіла – звичайно. Кожна людина потребує кохання та бути коханим, це допомагає, а не відволікає, завдяки цьому ти змінюєш себе, змінюється твій світ навколо та це все йде лише на користь.

У шкільні часи Бацман була відмінницею та золотою медалісткою, йшла завжди вперед та хотіла всього досягати самостійно.

Дружина Дмитра Гордона розповіла про перше кохання
Дружина Дмитра Гордона розповіла про перше кохання

Популярне

Схожі статті

“Полякова та Кароль вдоволені своєю нинішньою вагою, а дехто ні”: скільки кілограмів важать українські зірки

Всі зірки намагаються досягти ідеальних форм. При цьому вага у знаменитостей достатньо різниться. Погляньмо на ваги, коли Полякова, Кароль, Мішина, Alyona Alyona зважуються.

“Оголошую марафон “Богиня”: 48-річна Наталія Могилевська показала свої форми у всій красі

Наталія Могилевська полюбляє тішити підписників свого Інстаграм-акаунту знімками, що не мають жодного стосунку до творчої діяльності співачки. Ось і цього разу показала фото зі спортзалу.

“Зашквари тижня”: Каменських гуляла у метро, Пивоваров обливав усіх водою, Даша Кацуріна принизила Дантеса

Час від часу знаменитості можуть утнути таке, що вражає прихильників до глибини душі. Зазвичай подібні витівки довго обговорюються, обростаючи купою мемів. Перерахуймо останні зіркові зашквари.