facebook

Донька Кузьми Скрябіна вже двічі стала мамою: 26-річна Барбара показалася з хлопчиком та дівчинкою на руках

26-річна донька легендарного артиста Кузьми Скрябіна Барбара вже 5 років знаходиться в офіційному шлюбі. Нещодавно дівчина оприлюднила фото з малюком на руках і зізналася, що двічі являється мамою.

Марія-Барбара Кузьменко – єдина донька легендарного артиста Кузьми Скрябіна, який загинув в ДТП у 2015-му році. Коли музиканта не стало, його доньці було всього 16 років. Дівчина дуже важко переживала втрату батька та навіть працювала з психологом. Врешті, дівчина змогла оговтатися і почала будувати власне життя.

Зараз Марії-Барбарі 26 років. Дівчина отримала престижну медичну освіту, розвиває кар’єру косметолога та вже 5 років щаслива у шлюбі з чоловіком на ім’я Віктор.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Донька Скрябіна – зовсім не публічна особистість. Дівчина вкрай рідко дає інтерв’ю та не ходить на світські заходи. Втім, Барбара все ж веде соціальні Мережі, де показує моменти зі свого особистого життя.

Так, виявляється, що хоч донька Скрябіна наразі не має власний дітей, вона вже двічі стала хрещеною мамою. У своєму Інстарам-блозі Барбара показала своїх хрещеників: хлопчика Тарасика та дівчинку Соломійку.

26-річна донька Кузьми Скрябіна зізналася, що вже двічі стала мамою
26-річна донька Кузьми Скрябіна зізналася, що вже двічі стала мамою
26-річна донька Кузьми Скрябіна зізналася, що вже двічі стала мамою

Сама ж Барбара поки не поспішає народжувати, втім, у них з чоловіком є песик Міша, до якого вони відносять, ледь не як до власної дитини.

Як виглядає донька Кузьми Скрябіна

Нагадаємо, 26-річна Марія-Барбара закінчила один з найкращий медичних закладів України – Університет ім. Богомольця. Її чоловік Віктор Тур являвся її однокурсником. Зараз Барбара працює в одній із приватних косметологічних клінік Києва. Дівчина спеціалізується на класичні та інєкційній косметології.

Крім того, Барбара з чоловіком мають невеличкий бізнес – кав’ярню у Києві. Заклад був відкритий на честь Кузьми Скрябіна. Стіни кав’ярні оздоблені крилатими фразами з пісень музиканта.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.