Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко показала Сморигіну, що Бережок її серцю ближчий: “Чоловік і жінка”

Довгий час любителі "Дизель шоу" вважали, що у Вікторії Булітко та Євгена Сморигіна роман, бо вони часто грали в сценках подружжя. Нині цю позицію, схоже, зайняв Олександр Бережок.

Вікторія Булітко виклала у мережу відеоролик, в якому вони з колегою по “Дизель шоу” Олександром Бережком співають пісню про кохання. Довелося знімати кілька дублів, оскільки спочатку Сашко забував слова, потім Вікторія сміялася.

Вікторія Булітко та Олександр Бережок зізналися одне одному в почуттях

Та четвертий дубль, який Булітко назвала найкращим, вийшов доволі екстремальним. Пара сиділа в автівці. Вікторія під звуки фонограми зазирнула в обличчя колеги, співаючи:

“Ти чому на мене дивишся?”

Та Бережок замість потрібних:

“Я дивлюся, бо любуюся!”

Раптом вигукнув:

“На дорогу дивись, йо-мо-йо!”

До речі, у стресовій ситуації гуморист відразу пригадав потрібний текст пісні, тільки вимовив його речитативом.

Подібні залаштунки припали до вподоби підписникам Інстаграм-акаунту Булітко. Вони почали насипати парі сердечок та називати “класними”. Дехто висловився, що з нареченим у Віки співи виходять набагато краще.

А ті, хто не в курсі особистого життя акторів, почали цікавитися, чи не чоловіка та жінка вони часом. На що фани-знавці зауважили, що у Бережка є дружина й діти, а у Вікторії – хлопець, із яким вони заручилися й збираються гуляти весілля.

З Оленою Єрохіною Олександр одружився 2012 року. За цей час живуть душа в душу, виховуючи трьох дітей – синів Гліба та Лук’яна та донечку Аю, якій минуло всього 2 рочки.

У 41-річної Вікторії сім’я та діти ще попереду. Вони з Кирилом Поповичем уже 3 роки разом. У січні на день народження зірки музикант зробив пропозицію, і Булітко відповіла згодою. Про дату весілля пара не сповіщала. Поки обмежуються випуском спільних кліпів у гурті “METELyK”.

Популярне

Схожі статті

Ох, який смачний рецепт я знайшла: шоколадний торт з млинців із заварним кремом. Просто, смачно і красиво!

Цей десерт створює враження, ніби ви витратили години на його приготування, хоча насправді все значно простіше, ніж здається. Торт має показний вигляд, тож не соромно подати його й на святковий стіл.

Дмитро Жук більше не у фаворі: 30-річний хлопець з Америки зайняв місце в житті та серці Тіни Кароль

Не кожен вміє постійно триматися на вершині уваги. Але це точно не про Тіну Кароль. Варто лише співачці з'явитися на публіці поруч із чоловіком, як одразу починаються здогадки про новий роман.

Принципи чи гроші: донька Пугачової Христина Орбакайте відмовилася співати дуетом з російським співаком

У світі великих грошей, коли на кону стоїть репутація та позиція щодо моральних і політичних питань, деякі люди обирають гроші, а деякі —  принципи, замість компромісів заради вигоди.