facebook

Молода дружина Віктора Павліка подарувала йому ДНК-тест: “Привезла цікаву дуже пробірочку, куди я наплював”

Віктор Павлік прославився не тільки піснями й творчістю, але й стосунками з молодою дружиною. Одного разу Катерина Репяхова зробила йому незвичайний подарунок.

Не кожному артистові з всеукраїнським іменем дружини дарують такі подарунки. Втім, родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової завжди відрізнялась вмінням дивувати та створювати особливий привід для шанувальників передивитись свої життєві погляди.

Так, наприклад, одного разу молода обраниця відомого українського співака вирішила подарувати своєму коханому тест на ДНК. В інтерв’ю для програми “Світське життя” Віктор Павлік пояснив, як так сталось і в чому була причина та суть презенту.

Павлік про подарунок від дружини

Сумнівів у тому, що Катерина Репяхова народила сина саме від Віктора Павліка, в артиста немає. Ба більше, ідилія у зірковій родині настільки показова, що дружина завжди прислухається до слів і бажань свого чоловіка.

Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової
Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової

За спогадами Віктора Павліка, коли він намагався з’ясувати у своєї бабусі, хто був її чоловіком, вона лише жартувала у відповідь. Саме тому артист протягом усього життя жив і навіть не підозрював, ким насправді був його дідусь.

В один момент Катерина Репяхова замовила для свого чоловіка тест ДНК. Віктор Павлік використав пробірку, яка зі зразком його слини відправилась до США. Там спеціалісти зробили аналіз і співакові вдалось дізнатись про те, ким був його дідусь.

Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової
Український співак Віктор Павлік розповів про незвичайний подарунок від своєї дружини Репяхової

Щоправда, реальними результатами співак вирішив не ділитись. Він лише припустив, що батьком його батька та його дідусем міг бути польський пан, в якого тоді працювала його бабуся. За припущеннями артиста, саме з ним мала стосунки мати його рідного батька.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.