Кароль має повний дім помічників, а Полякова – робить все сама: хто із зірок шоу-бізнесу краща господиня

Тіна Кароль, Оля Полякова та Настя Каменських мають помічників по дому. Втім, дехто із цих зірок може й власноруч навести порядки у домі та приготувати смачну вечерю.

Зірки шоу-бізнесу часто навіть не мають часу на те, щоб хазяйнувати вдома. Гастролі, концерти, світські вечірки та інші заходи – інколи зірок немає вдома тижнями.

Саме тому у багатьох публічних людей є помічники, які допомагають підтримувати порядок в домі. При цьому є ті зірки, які і самі не проти прибрати, чи приготувати смачний обід для своєї сім’ї.

Оля Полякова

Співачка Оля Полякова розповіла про своє господарство і зізналась, що її кури несуть особливі яйця
Оля Полякова любить готувати

Співачка Оля Полякова живе у просторому двоповерховому будинку на Київщині. Там вона має власний невеличкий город, сад і навіть міні-ферму. Звісно, співачка не сама коперсається у землі і займається вирощуванням овочів. Тут у неї є кілька помічників-садівників.

З порядком у домі жінці також допомагає помічниця, яка і готує для всієї сім’ї. При цьому співачка і сама часто любить приготувати щось смачненьке на кухні. Коли Полякова має час, вона обов’язково радує свою сім’ю домашньою їжею, яку готує власноруч. При цьому співачка любить готувати щось незвичайне і досить складне. Полякова самостійно випікає хліб, робить італійську пасту, різотто та інші смаколики.

Тіна Кароль

Кароль, Заріцька та інші розповіли, чому вони взяли псевдоніми
Тіна Кароль не любить господарювати

Співачка Тіна Кароль живе у триповерховому маєтку на Київщині площею 300 м². На прибудинковій території також є сад та невеликий городю. У співачки є кілька помічників по дому та садівників, які підтримують порядок.

На відміну від Полякової, Кароль взагалі не любить готувати та робити будь-що пов’язане з домашнім господарством. Співачка зізнається, що максимум, що вона може зробити на кухні – це помити ягоди, чи фрукти.

Настя Каменських

Настя Каменських показала нову зачіску
Настя Каменських самостійно робить все по дому

Настя Каменських також живе у приватному будинку. На відміну від інших героїнь нашої статті, співачка любить самостійно наводити порядок в домі та готувати їжу.

Інколи Настя користується послугами клінінгових компаній та загальну частоту сама підтримує в домі. Також Каменських любить готувати. Співачка часто експериментує на кухні і готує смачні та корисні страви.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.