“Лише через 9 років”: Клопотенко нарешті отримав кубок переможця “МастерШеф” – чому Євгена “обділили”?

Шеф-кухар Євген Клопотенко нарешті отримав кубок переможця "МастерШефу". Як так вийшло, що зірка не отримав його, коли переміг у проєкті та чому її вручили лише зараз?

Зірковий переможець кулінарного шоу Євген Клопотенко, який здобув перемогу у “МастерШеф” ще у 4 сезоні в далекому 2015 році, залишався 9 років без кубка, який свідчить про здобуття першого місця. Це був єдиний переможець у цьому проєкті, який залишився без головного приза на врученні перемоги.

Євген Клопотенко нарешті отримав нагороду за перемогу у МастерШеф
Євген Клопотенко нарешті отримав нагороду за перемогу у МастерШеф

У трійці кращих учасників сезону тоді також брали участь Катерина Велика та Наталя Левинзон, які теж змагались за перемогу у шоу, призами якої було навчання в престижній школі Франції по кулінарії – Le Cordon bleu.

9 років тому незмінний суддя проєкту Ектор Хіменес-Браво оголосив ім’я переможця саме Клопотенка та вручив лише квитки на навчання. Команда проєкту пояснила, чому так сталось і чому головна зірка проєкта залишилась без кубка. Все збіглося з подіями в Україні – під час Революції гідності було змінено умови конкурсу через те, що кубок тоді не змогли виготовити.

Але, через довгий час, команда проєкту вирішили виправити це непорозуміння та під час зйомок нового 14 сезону “МастерШеф” Євген Клопотенко отримав заповітний кубок. Шеф-кухаря запросили на зйомки як зіркового гостя та подарували неочікуваний сюрприз.

“Стійко ждав-ждав, але все таки є, дякую. 9 років був переможцем Мастер Шеф, ось подарували”.

Євген Клопотенко нарешті отримав нагороду за перемогу у МастерШеф
Євген Клопотенко нарешті отримав нагороду за перемогу у МастерШеф

На фото відомий шеф-кухар стоїть поруч із Ектором Хіменесом-Браво та тримає в руках омріяну статуетку із логотипом проєкту.

Одразу після отримання кубка у Євгена були бурхливі емоції, він не очікував такого, але був приємно здивований:

“Так що тепер я справжній переможець, з кубком”.

Зараз Євген Клопотенко з кожним роком продовжує свою справу, популяризує українську кухню, пробує нове, відкриває нове, експериментує та не боїться стрибати вище своїх можливостей. Зірка не забуває свою справу та робить важливі кроки. Він мав спроби відкриття українського закладу в Японії, де хотів популяризувати нашу кухню, але потрапив у неприємну ситуацію і поки що відклав цю ідею.

Він також зробив вагомий вклад у те, що ЮНЕСКО признало українську страву борщ – культурною спадщиною. Тому команда “МастерШефу” вважає, що Євген заслуговує мати кубок.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.