Чого не вистачає 45-річній Маші Єфросиніній на відпочинку в Іспанії з дітьми: це зовсім не чоловік Тимур

Маша Єфросиніна врешті об'єдналася з дітьми та мамою під сонячним небом Іспанії. Та радіти відпочинку довго не довелося. Блогерка розповіла, чого їй бракує на курорті. Це не Тимур Хромаєв.

45-річна Маша Єфросиніна поділилася світлинами з іспанського відпочинку. Ще й загадала загадку підписникам свого Інстаграм-акаунту, поцікавившись:

“Я просто фізично сумую за?”

Оскільки телеведуча перебуває на курорті з дітьми та мамою, а благовірного Тимура Хромаєва, який служить у лавах ЗСУ, більшість людей дійшла висновку, що Маші бракує саме інтиму.

Маша Єфросиніна розповіла, чого їй бракує на іспанському курорті

Єфросиніна зауважила, що раніше з нею подібного ніколи не траплялося. А зараз відбулося щось незрозуміле. Та правда виявилася не такою романтичною, як усі гадали. Насправді Маша страшенно сумує за спортивними вправами.

Хоча незрозуміло, що заважає знаменитості вбратися у спортивний лук і трішки порухатися там, де нині перебуває? Певно, Єфросиніна так і вчинила. Тож на наступній світлині ми вже бачимо зірку в обтислому топі та вкорочених лосинах із гантелями в руках.

План до 45-річчя Маша Єфросиніна не виконала

Перерва у заняттях фітнесом у ведучої була, коли почалося повномасштабне вторгнення. Тоді було не до відвідин спортзалу. Маша навіть не могла нічого їсти, тому страшенно схудла. Нині прийшла в норму, тож за відсутності благовірного здатна влаштовувати “антисе*с вечірки” з подругою.

А фігурою знаменитість вдоволена не повністю. Торік восени Єфросиніна звернула увагу на свою дубцю. Поставила за мету підкачати до 45-річчя. Але з цього нічого не вийшло. “Прєлєсті мрії” не вдалося досягнути. Попереду піввіковий ювілей, тож можна за ці кілька років урешті досягти бажаного.

Популярне

Схожі статті

Шикарний десерт з варення та глазурі без додавання масла: готую щонеділі, а чоловік благає, щоб кожного дня

Така випічка без масла дивує своєю ніжністю. Ви тільки уявіть поєднання пісочного тіста, кисло-солодкого варення та свіжого аромату лимонної глазурі! 

Навіщо Камалія зробила пластичну операцію: співачка розповіла, що спонукало її наважитись на такий крок

Камалія — ім'я, яке у багатьох асоціюється з розкішшю, успіхом і вишуканістю. 47-річна співачка, колишня модель і дружина пакистанського мільярдера Мохаммада Захура завжди має неперевершений вигляд.

Суворе виховання: чому Роналду не купує 14-річному сину дорогий айфон. Бракує грошей чи причина в іншому?

Попри свої футбольні звершення та величезні статки, Кріштіану Роналду є не тільки зірковим спортсменом, а й відповідальним батьком п'ятьох дітей.