“В мене на таких правах песик живе”: Гросу заявила, що не заведе стосунки з простим хлопцем “без пафосу”

Співачка Аліна Гросу відверто відповіла, що для неї значать відносини "на пафосі" та з якими чоловіками їй доводилося зустрічатися у своєму житті не один раз.

Співачка Аліна Гросу має не аби яку увагу до своїх відносин з чоловіками – в неї з’явились нові відносини, які призвели до одруження на весні 2024 року. Про що повідомляла сама співачка, але не показала обличчя свого коханого, бо поки що вважає за потрібним приховувати його особу від публіки. З чим це пов’язано – не відомо.

Можливо забороняє професія самого чоловіка, а можливо це лише бажання самої Аліни – створити інтригу навколо себе. Хоча сама співачка коментувала, що не планувала приховувати свого коханого, але вже вийшло так, як є.

На запитання від прихильників у своєму блозі – чи змогла б Аліна зустрічатися зі звичайним хлопцем “без пафосу”, вона відповіла відверто та розгорнуто.

Аліна Гросу розповіла, що не хотіла б стосунків з простим хлопцем
Аліна Гросу розповіла, що не хотіла б стосунків з простим хлопцем

Співачка відповідає, що в неї не було жодних стосунків “на пафосі”, для неї неважлива медійність або популярність коханої людини поруч. Але чоловіків, які не мають амбіцій та живуть з невеличкими планами у житті зірки було багато. Про що вона відверто зізнається: “не раз”. І пояснила, як бачить таких людей.

Для Гросу такі чоловіки, які заробляють менше за жінку, потрохи “зжирають” її та стає альфонсом. Бо такий тип людей полюбляє, аби комфорт був присутній у родині, але без напрягу. Тож, співачка сама себе запитує, нащо їй така людина, яка буде жити без розвитку.

“Навіщо мені альфонс? Іграшку собі завести? В мене на таких правах песик живе”.

Гросу не планує жити з чоловіками, за яких потрібно всюди платити та забезпечувати повністю сім’ю. Вона вважає, що справжній чоловік має бути прикладом – її другою половинкою. Люди мають бути рівні в усьому, інакше буде розділ у сім’ї та щастя така родина не отримає.

Аліна Гросу розповіла, що не хотіла б стосунків з простим хлопцем
Аліна Гросу розповіла, що не хотіла б стосунків з простим хлопцем

Нагадаємо, Аліна Гросу вже була заміжня – її перший брак, який тривав недовго, був з бізнесменом Олександром Комковим. Пара тоді зіграла гучне весілля в Італії та зібрало навколо себе відомих людей. Проте, шлюб тривав недовго, якраз через те, що Гросу почала заробляти більше за чоловіка. Олександра це дуже обурювало, тому на цьому їх відносини закінчились.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.