Довели батьку, який “пішов по хліб”, що варті успіху: Данилко, Пивоваров та інші артисти з непростою долею

Ці українські зірки змогли досягти неймовірних висот, незалежно від того, чи були у них батьки, які надихали, чи ні. Їх приклади доводять, що навіть у найскладніших умовах можливо досягти успіху.

Існує думка, що людям, які росли в неповних сімʼях, важко добитися успіху, адже нестача виховання одного з батьків залишає свій слід на долі. Проте ці відомі українці довели, що ця ідея — міф.

Алла Костромічова

Алла Костромічова поділилась сімейною історією
Алла Костромічова поділилась сімейною історією

Відома на весь світ українська модель Алла Костромічова втратила батька у 13 років. Життя з мамою було на межі тотальної бідності. Сімʼї часто не вистачало коштів, і Аллі навіть доводилося доношувати стару татову курточку. Важке дитинство зробило модель тільки сильнішою, і сьогодні вона є обличчям найвідоміших будинків моди в світі.

Андрій Данилко

Андрій Данилко розповів, що сталося з його батьком
Андрій Данилко розповів, що сталося з його батьком

Відомий український артист, який подарував глядачам образ Вєрки Сердючки, втратив батька рано. Ба більше, за життя з ним не отримав прикладу справжнього чоловіка. Батько Андрія був абʼюзером та бив матір. Проте таку поведінку Данилко не тільки не перейняв, а й довів, що може стати успішним власними силами. Його талант і харизма принесли йому славу та любов мільйонів шанувальників.

Позитив

Як склалося життя Позитива після того, як батько пішов із родини
Як склалося життя Позитива після того, як батько пішов із родини

Колишній учасник гурту “Врємя і Стєкло” Олексій Завгородній, відомий як Позитив, прожив у повній сімʼї до 15 років. Потім батько, як то кажуть, пішов за хлібом та не повернувся. Позитив зізнається, що життю його вчили дідусі, а з рідним батьком він й досі не спілкується. Ухід близького члена родини не зламав Олексія, і він довів не тільки батьку, а й всьому світу, що може бути успішним чоловіком.

Артем Пивоваров

Як Артем Пивоваров пробився на велику сцену після того, як батько покинув сімʼю
Як Артем Пивоваров пробився на велику сцену після того, як батько покинув сімʼю

Батько одного з найвідоміших українських співаків залишив його всього тримісячним, після чого жодного разу не зʼявлявся в його житті. Сьогодні Артем навіть не знає, де знаходиться його біологічний батько. Проте життя в неповній сімʼї не тільки не зробило з артиста розбишаку, а й навпаки — Пивоваров відрізняється своєю чуйністю та добротою, навіть ставши одним з головних голосів країни.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.