Боксер В’ячеслав Узелков знову звинуватив колишню дружину Марину Боржемську: “Висновки робіть самі”

Український боксер В'ячеслав Узелков ніяк не може забути колишню дружину Боржемську, з якою вони розійшлися вже 6 років тому. Чоловік розповів, що через дружину не міг спілкуватися зі своєю матусею.

Відомий український боксер В’ячеслав Узелков перебував у шлюбі з Мариною Боржемською понад 20-ти років. У пари народилось дві дитини – перший син Роберт та друга донечка Олівія.

Пара розлучилася у 2018 році, вже після того, як разом знялись у телепроєкті “Зважені та Щасливі”, як тренера-спортсмени. Марина коментувала після того, як покинула В’ячеслава, що довгі роки скоріш за все перебувала у шлюбі через жалість до чоловіка – у 2012 році боксер отримав тяжке поранення під час бою – його лікували від струсу мозку, але виявилось, що Узелков пережив інсульт.

В нього був тяжкий період, проте він намагався продовжувати свою кар’єру та все одно ще виходив на ринг та змагався.

В'ячеслав Узелков знову звинуватив колишню дружину
В’ячеслав Узелков знову звинуватив колишню дружину

Боржемська розповідала, що вона не хотіла полишати чоловіка у цей тяжкий момент, тому залишилась і прожила цей період разом, у всьому допомагала коханому. Але розлад у сім’ї почався ще до того, як В’ячеслав пережив інсульт.

Зараз колишні чоловік та дружина не спілкуються, проте сам В’ячеслав після розлучення довго не міг залишити в спокої Марину. Спочатку це були прості висловлювання, що він «однолюб» та більше не зможе покохати іншу, але потім це почались образи в сторону Боржемської та звинувачення.

Тренерка пішла з дітьми ні з чим, вона повернулась в дім батьків та відмовилась ділити спільно нажите майно.

Після розлучення Марина мала одну романтичну історію, яка ні до чого не призвела, а от сам колишній боксер розповідав у своєму блозі, що одружується, але приховує свої стосунки та не показує нову обраницю. Але все одно не полишає Боржемської.

Днями тому Узелков опублікував пост з фотографіями, де він обіймає свою 75-річну матусю і жалкується, що поки він перебував у шлюбі 20 років – весь цей час не спілкувався з рідною.

“Коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі”.

В'ячеслав Узелков знову звинуватив колишню дружину
В’ячеслав Узелков знову звинуватив колишню дружину

Узелков розповів, що після розлучення він одразу повернувся до матусі з квітами та вибаченнями, а та його звісно пробачила та відповіла, що не тримає на нього зла. В’ячеслав розказує, що йому соромно перед матусею і перший час він навіть боявся дивитися їй в очі.

Також колишній боксер радить своїм прихильникам:

“Ніколи не забувайте про матусь і не замінюйте їх іншими родинами”.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.