Без зайвої делікатності: Олена Мозгова поставила Пономарьова “на місце” після його слів про її зраду йому

"Ти вільний", Олена Мозгова пригадала стосунки з Олександром Пономарьовим та не соромлячись різко відповіла колишньому чоловіку. Продюсерка опублікувала спільну фотографію та розповіла свої висновки.

Українська продюсерка Олена Мозгова пригадала часи, коли вони жили разом з відомим співаком Олександром Пономарьовим. Шлюб тривав понад 10 років, співак прийняв у своїй родині доньку Олени від першого шлюбу та ставився до неї як до рідної. Пізніше пара народила спільну дитину – Євгенію.

Справжня родина, дві красуні-донечки, закохані молодята, про що ще можна мріяти? По словах Пономарьова, на жаль, їх шлюб розірвався через зради Олени, які були неодноразово.

Олена Мозгова відверто відповіла на звинувачення колишнього чоловіка
Олена Мозгова відверто відповіла на звинувачення колишнього чоловіка

Співак ділився, що в перший раз, коли він дізнався про зраду дружини, йому було боляче, але він продовжив стосунки із нею та зміг пробачити це. Але через деякий час все знову повторилось, що вже співак не зміг терпіти та прийняв рішення, що їм потрібно розійтися – так краще буде для всіх.

Пономарьов розповідає, що він все одно поважає Олену як матусю своєї донечки, вдячний їй за роки разом та не хоче нічого поганого говорити про неї, хоча і має велику діру у серці.

Натомість сама Олена днями тому прокоментувала та згадала колишні стосунки зі співаком. Пара розлучилась вже 12 років тому, але продюсерка знайшла старе фото, де зовсім юні Олександр та Олена обіймаються та позують на камеру. Фотографія зроблена у чорно-білому форматі, молодята щасливі та посміхаються на камеру.

Пара виглядає стильно – вони обидва у сонячних окулярах, з популярними зачісками. Олександр у світлому піджаку та чорній сорочці, а Олена у коханій косухи, які були популярні у ті часи.

Також Олена не залишила фотографію без підпису та стверджує, що їх відносини були не дарма, вона вдячна за них та зробила власні висновки, змінилась та в чомусь зросла вище.

“Люди зустрічаються не випадково… ми всі одне для одного урок… Дякую за урок, ти вільний!”

Олена Мозгова відверто відповіла на звинувачення колишнього чоловіка
Олена Мозгова відверто відповіла на звинувачення колишнього чоловіка

Проте, продюсерка каже, що “простила” співака. Раніше Олена розповідала у своїх інтерв’ю, що за 10 років спільного життя теж має багато “каменій” в сторону співака, але розповідати їх не буде. Відомо лише те, що кожен звинувачує один одного у розриві шлюбу.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.