Без “сульфатів” і барвників: українські зірки, які не фарбують волосся – Настя Каменських, дружина Горбунова

Більшість українських зірок мають не натуральний колір волосся. Та є й ті, хто ніколи не фарбувався і вважає, що природній колір волосся найкраще підходить жінці.

Мабуть кожна жінка, яка хоче змін, робить стрижку і фарбує волосся. Є жінки, які все життя фарбуються у протилежний до свого природного кольору волосся колір. Так, наприклад телеведуча Лілія Ребрик від природи брюнетка. Та брюнеткою її пам’ятають хіба що батьки. Вже понад 20 років жінка фарбується у блонд і вважає, що він їй підходить більше.

Та є й ті представниці українського шоу-бізнесу, які ніколи не фарбували своє волосся і не планують цього робити. Ці жінки вважають, що саме натуральний колір їм личить найбільше.

Настя Каменських

Настя Каменських розповіла, чи змінювала зовнішність за допомогою пластики
Настя Каменських розповіла, чому не фарбує волосся

Українська співачка Настя Каменських знаменита своїми пружними кучерями. Артистка ніколи не експериментувала з зачіскою, не фарбувала волосся і не робили різноманітні стрижки. Настя лише час від часу підрізає кінчики волосся і правильно за ним доглядає.

Все ж був період у житті Каменських, коли вона хотіла дещо змінити свою зачіску. Тоді Настя вирівнювала свої кучері, а завивала волосся у локони.

Настя Каменських розповіла про свою вагу і схуднення
Настя Каменських розповіла, чому не фарбує волосся

Втім, через кілька місяців Каменських “здалася” і повернулася до своєї звичної зачіски.

Катя Осадча

Катерина Осадча показала свої найепатажніші зачіски
Катерина Осадча розповіла, чому не фарбує волосся

Відома телеведуча Катя Осадча любить простоту, зручність і природність. Жінка у свої 40 років не робить уколи краси та не фарбує волосся.

Хоч і від природи Катерина має досить рідке та тонке волосся русявого кольору, її воно повністю влаштовує.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина розповіла, як вони з сином рятуються під час відключень
Ксенія Мішина розповіла, чому не фарбує волосся

Ксенія Мішина – володарка розкішного волосся. Воно довге, густе і дуже доглянуте. Акторка ніколи не фарбувала своє волосся, але зізнається, що витрачає багато коштів на засоби для догляду за волоссям.

Також Мішина й не планує робити іншу зачіску, чи стрижку. Варто відзначити, що акторці дійсно дуже пасує саме довге і пряме волосся.

Популярне

Схожі статті

Їм 40+, але по ним цього не скажеш. Зірки, які ведуть здоровий образ життя: Єфросиніна, Полякова, Кароль

Час невблаганний, але дехто примудряється зберігати молодість і красу, попри вік. Єфросиніна, Полякова та Кароль — три приклади того, як здоровий спосіб життя стає ключем до збереження молодості.

Файний гуцульський лінивий дерун з грибною підливою: рецепт привезла з Тернополя. Смакота просто зашкалює!

Гуцульська кухня завжди вражає своєю простотою та характерними смаками, і лінивий дерун — це одна з тих страв, яка відображає суть кулінарної традиції тих місць.

Ольга Харлан зі сльозами почула, про що переписувався за її спиною наречений італієць з Марічкою Падалко

Ольга Харлан, наша неймовірна фехтувальниця, яка вражає не тільки своїми досягненнями, а й принциповістю, патріотизмом та почуттям гумору, знову опинилася в центрі несподіваної ситуації.