Летять в одну точку, а сидять не разом: куди зникли з України Потап і Настя Каменських, яких вже розлучили

Українські співаки летять на одну й ту саму подію, але у різних літаках. Потап останнім часом подорожує без Насті, а вона має гастрольні виступи, де також перебуває без чоловіка, але не в цей раз.

Відоме українське подружжя Потап і Настя, які довгі та тривалі роки співали в одному гурті і не розкривали своєї головної таємниці – що закохані один в одного. Але тапере, через війну, пара не може проживати разом.

Настя Каменських зараз набирає нових обертів у світі з піснями у латиноамериканському стилі, що співає іспанською мовою та знаходить нових прихильників по всьому світові – від Європи до Мексики. У співачки зараз яскраве зіркове життя, вона продовжує свої виступи українською та російською мовами. Але й пише нові пісні українською.

Потап і Настя розповіли про свою участь у музичному фестивалі в Юрмалі
Потап і Настя розповіли про свою участь у музичному фестивалі в Юрмалі

Нещодавно Каменських разом із Островським заспівали разом прем’єру пісні “Гріхи”, і як виявилось, написали разом цілий альбом. Тож, у співачки насичене життя не лише за кордоном, а й вдома.

Натомість сам Потап виїхав з України після повномасштабного вторгнення та перестав мати таку популярність за кордоном, його потрохи почали навіть забувати, але співак вирішив, що потрібно все ж таки поновитися та знову повернутися на сцену.

Але деякі спроби репера виступати в Німеччині набули засудження. В одній з прем’єр свого концерту, Потап був на обкладинці, де була мова про російський реп. Він отримав безліч негативу зі сторони українців як за кордоном, так й в Україні та потім виправдовувався, що обкладинку з ним не затвердили.

Проте, співак все одно продовжує свої виступи та співає російською мовою. Його дружина Каменських нещодавно висловилась, що в неї українські мотиви, що вона популяризує українську культуру за кордоном, але буде продовжувати співати пісні російською для тих, хто нас підтримує, але не розуміє мови.

Сьогодні у блогах чоловіка та жінки з’явились схожі фото – вони обидва летять у літаку в Юрмалу, на музикальний фестиваль, виступати. Імовірно, нам варто очікувати зустрічі коханих, які скоріш за все вже давно не бачились через те, що перебувають постійно у різних країнах.

Потап і Настя розповіли про свою участь у музичному фестивалі в Юрмалі
Потап і Настя розповіли про свою участь у музичному фестивалі в Юрмалі

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.