“Не наважуюсь”: 39-річна Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію – все і так видно (ФОТО)

Тіна Кароль нарешті відкрила секрет для прихильників та відповіла на питання з приводу пластики – чи були якісь косметологічні втручання у співачки чи ні?

Співачка Тіна Кароль має бездоганний вигляд у свої 39 років, при тому, що зірка народжувала сина. Зараз Тіна струнка, підтягнута та має красиві форми тіла, які завжди привертають увагу прихильників та й не тільки.

Зірка активно займається спортом, її хобі – йога, де жінка виконує розтягуючи вправи, які допомагають потім її тілу відновлюватися після репетицій і концертів. Нещодавно, Кароль та Квіткова зустрілись на одному з дахів Києва та “позмагались”, хто більше витримає фізичного навантаження та спробували обидві саме у йозі та спорті.

Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію
Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію

Тіна Кароль тоді відверто перемогла, а Даша з гордістю отримала поразку. Тож, у співачки дійсно добра витримка та фізична підготовка, тому вона має бездоганний вигляд.

Але аудиторія завжди має питання до зірок – чи були якісь втручання, пластики, операції. Співачка довго обходила цю тему та намагалась ніяк не коментувати, але все одно надала відповідь та розкрила секрет, чи робила щось зі своїм тілом. Найбільше прихильників цікавить зона декольте, на що й дала відповідь Кароль:

“Жодної підтяжки, жодної операції не було. Все натуральне”.

Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію
Тіна Кароль зізналась, чи робила колись пластичну операцію

Співачка коментує, що в неї іноді приходять думки, аби спробувати зробити пластику, але поки вона не це не наважується. Ба більше, каже, що поки в неї є можливість фізично все виправляти, самостійно, спортом та будь-якими іншими способами, вона буде це робити.

Тож, співачка підтвердила, що в неї “все своє” та поділилась думками на майбутнє, не приховуючи, що має такі думки та бажання.

Зірка часто показує свій бездоганний вигляд, нещодавно вона зняла гумористичний ролик у ТікТок, де робить гнучку розтяжку прям у потязі, між спальних поличек. А також, не так давно мала виступ із відкритим одягом, демонструючи свій підкачаний прес.

Кароль має багато концертних виступів, які також допомагають фізично тримати тіло “в нормі”.

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.