Очі не закриваються, обличчя натягнуте “по саме не хочу”: ви не впізнаєте 51-річну Оксану Марченко з СТБ

Колишня телеведуча Оксана Марченко вже давно живе не в Україні та за цей час змінилась до не впізнаваності – обличчя 51-річної жінки вже показує вік, який так ретельно намагається приховати ведуча.

Колишня українська телеведуча Оксана Марченко на початку повномасштабного вторгнення безслідно зникла з радарів, а потім дала про себе знати вже на території росії.

Жінка була прикладом для багатьох дівчат країни, які заворожено дивились на неї зі своїх екранів телевізорів та спостерігали за учасниками шоу “Х-Фактор” та “Україна має талант”.

Екс-ведуча Марченко показала, як зараз виглядає
Екс-ведуча Марченко показала, як зараз виглядає

Але все перекреслила страшна подія та початок повномасштабних бойових дій, Оксана Марченко дружина Вікторі Медведчука, який тривалий час був в адміністрації президента та активно брав участь у політиці, був громадським діячем. Проте, Віктор завжди залишався у тісних зв’язках з президентом росії через родинні зв’язки.

Все це разом зіграло злий жарт із подружжям, Медведчук очікував свого покарання від суду, отримав домашній арешт, але скориставшись положенням війни в Україні, зробив спробу втечи за кордон, на чому його в перший час зловили. В цей час сама Марченко вже перебувала на території країни-агресорки та знімала відео з проханням допомогти її чоловікові.

Останні роки Марченко вже була не такою популярною та менше з’являлась на українському телебаченні, жінка розпочала зйомки власного “фільму”, де вона подорожує різними церквами світу та розповідає історії мешканців.

Екс-ведуча Марченко показала, як зараз виглядає
Екс-ведуча Марченко показала, як зараз виглядає

Тоді в одному з сюжетів Оксана попросила священників помолитися за її чоловіка, який за останній час пережив багато складних моментів в житті.

Переїхавши до росії, Марченко втратила свої записи сюжетів та вимагала віддати їх. Звинувачувала, що в її офісі в Києві “вкрали” диски та не повертають. Проте, через деякий час на YouTube-каналі колишньої телеведучої все ж таки з’явились епізоди другого сезону її проєкта, які були зняті ще задовго до 2022 року.

Екс-ведуча Марченко показала, як зараз виглядає
Екс-ведуча Марченко показала, як зараз виглядає

Зараз Марченко намагається десь з’явитися на території росії та нагадати про себе, але дається все це зі складнощами. 51-річна Оксана вже має не таку привабливу зовнішність, як раніше, на обличчі колишньої зірки видно косметологічні втручання, без яких не змогла обійтися Марченко.

У соцмережах телеведуча з’являється вкрай рідко, скоріш за все зосереджена зараз над чимось іншим, можливо на сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.