Янголятко з білявим волоссячком: в кадр до “мами” Каті Осадчої вліз її молодший синок від Горбунова

Катерина Осадча – дуже дбайлива матуся. Тож навіть коли її менший синочок зайшов у під час знімання рекламного ролика, знаменитість не насварила Данилка, а зовсім навпаки.

Каті Осадчій 40 років. Вона вже багато років працює на телебаченні. Веде різні програми, але модельне минуле дається взнаки. Іноді дружину Юрія Горбунова просять знятися для реклами, і вона не відмовляє.

Ось і цього разу Катерина вбралася в одяг модного бренду – у легкий літній білий костюм. Лук складається зі спіднички з двома рядами оборок та сорочки з коміром, накладними кишенями, але без рукавів.

Син Каті Осадчої потрапив у рекламне відео

Осадча стала вигинатися, демонструючи модель та показуючи, що сорочку можна носити на випуск або зав’язувати спереду на вузлик. І у найвідповідальніший момент до матусі в кадр потрапив 2-річний синочок.

Катя Осадча демонструє одяг модного бренду

Звісно, пояснити Данилку в такому віці, що мама працює, просто неможливо, тож Катруся з посмішкою обійняла маля та погладила по голівці. Отак найменший нащадок “допоміг” матусі заробити трішки грошенят і втрапив на сайт бренду, де демонструється білий костюм.

Катя Осадча та Іріша Монатік вбралися в однаковий одяг

Слід відзначити, що з цим брендом Осадча давно співпрацює, демонструючи моделі одягу. В Інстаграмі магазину можна побачити Катрю в чорній віскозній сукні-сорочці. А у сукні з весняними мотивами ведуча вийшла на знімальний майданчик проєкту “Пісня мого життя”.

В одяг цього бренду вбираються також Леся Нікітюк, Настя Каменських, Надя Дорофєєва та інші зірки. Поряд із моделлю у сукні-сорочці був помічений навіть Сергій Бабкін. А плащ із сумочкою на талії уподобала не лише Осадча, але й дружина Монатіка Іріша. Причому обидві вбралися у верхній одяг в одній колірній гамі.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?